Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Her insanın karakteri farklı ama, öyle büyük bir olay karşısında naaparım bilemem gerçi ama, bende sinirlendiğim bir durum olduğunda çoğu zaman ilk anda vermem gereken tepkiyi veremem donar kalırım.Konu sahibi de öyle bence.
canım ne olursa olsun esı ıcerde uykudayken bır kadının bunları haketmeyerek cevapsız sorular ıcersınde kafayı yemesıne gonlum razı degıl ,cocoukları oldugunu soyluyor haklıda onların yanında bagırıp cagırması dogru degıl ama hala bu adamı evde nasıl tutuyor onu anlamıs degılım

ama sadece hangi numarayı aramış kime msj atmış gibi şeyleri istiyosanız online işlemlerde var

Eşimin telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim, bir fikri olan var mı.
esın vodafonluysa dokumanlarını gorebılıyosun netten ama onun telıne sıfre gelıyo o gelen sıfreyle vodafonun ana sayfasına gırerek kendı profılını acıyosun yptıgın gorusmeler cıkıyo mesajlarda dahıl ama cebe mesaj gelıyo alabılırmısın bıılmem

konu sahibi sakin biriymis bence patlamayi sonradan yapcak gibi geliyor :26:

ama ben olsam adam elimde cokdan kalmisdi :47:

elimde kalmasını çok isterdim. Normalde hiç sakin değilim ama benim 2 katım olan adama gücüm yetmiyor ne yazık ki. Bu olayı öğrendiğimde elimde çay vardı, o an onun yüzüne fırlatmamak için kendimi zor tuttum. Ben şu an sadece Allahım aklımı koru diyorum. Benim ne yaşadığımı Rabbim biliyor ben buradan ne kadar anlatabilirim ki, hem bu sitede daha öncede aldatılıp çok sakin olan insanlar vardı.Ama ben kimseyi sakin olmak suçlamadım.

tam uyumaya gidiyordum ki bu konuyu gördüm nasıl insanlar var bu dünyada :53:
amann Allah'ım nelerde duyuyorum :53:
hadi açılan konu tamamda (diğer yazılanı görünce tamam deme ihtiyacı duydum:26:) konunun içinde açılan konuya diyecek birşey bulamıyorum :44:
Allah ıslah etsin :18::18::25:

MAsumum eğer Avea'lıysa görüştüğü numarayı online işlemlerden öğrenirsin yapman gereken tek şey madem uyuyor o çok sayın şerefs.z kocan telefonunu al.. Telefona gelen şifreyle girebilirsin ancak.

adam diyeceğini demiş, şimdi de tepesinde pireler uçuşuyor. ..

ben olsam şimdiye savaşıyor olurdum:37:

ben savasi bitirmisdim bile :ssz: valizleriyle coktan yok olurdu

elimde kalmasını çok isterdim. Normalde hiç sakin değilim ama benim 2 katım olan adama gücüm yetmiyor ne yazık ki. Bu olayı öğrendiğimde elimde çay vardı, o an onun yüzüne fırlatmamak için kendimi zor tuttum. Ben şu an sadece Allahım aklımı koru diyorum. Benim ne yaşadığımı Rabbim biliyor ben buradan ne kadar anlatabilirim ki, hem bu sitede daha öncede aldatılıp çok sakin olan insanlar vardı.Ama ben kimseyi sakin olmak suçlamadım.

senin sakinlini suclamiyorum sasiriyorum sadece :26:

gücün yetmege bilir dogal olarak ama keske evden atsaydin

ama tahminim cocuklarin icin sende bosanmak istemiyorsun his ettim kadariyla,senin kararin birsey diyemem

ihanet eden bidaha eder uslancani sanma :31:

Sakin olmak suc degil. Iyi ki sakinsiniz. Iyice dusunun, ipuclari toplayin, karar verin. Umarim telefon kayitlarina ulasabilirsiniz.

canım ne olursa olsun esı ıcerde uykudayken bır kadının bunları haketmeyerek cevapsız sorular ıcersınde kafayı yemesıne gonlum razı degıl ,cocoukları oldugunu soyluyor haklıda onların yanında bagırıp cagırması dogru degıl ama hala bu adamı evde nasıl tutuyor onu anlamıs degılım

Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.

Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.

sen nereye gitceksin cocuklarinla zaten,gidecek biri varsa oda esin

Eşim vodafonlu, ama şifresine ulaşamam, çünkü telinin şifresi var ve hiç yanından ayırmıyor.

anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara ama

Back
X