• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)

askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
yada annesine haber verip kavga etmemizi sağlayıp yatmamıza engel oluyordu
istanbulda eşcinsel polis bir sevgilisi olduğunu öğrendim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
ogün cok komikti resimleri gördüm eşimi aradım askerdeydi ;
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısır :P ankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)

inat ugruna bi cocugun hayati maf olucak ama :19: keske bunlari ögrendiginizde hemen bosansaydiniz

kocasının aldattığını bildiği halde sakince bekleyen bir kadın,

kocası gay olduğu halde hamile kalmış bir kadın...

Allahım sana geliyoruuummmm...:52:

siz bu adamla askere gidince mi evlendiniz hadi izin günlerinizi adet dönemlerinize getiriyodu

ya askerden öncesinde ????

Fazla sakinsiniz ama bu dogru olan. Ben boyle sakin kalamazdim ama oyle olmali. Bu saatte evde cocuklariniz uyurken kavga etseniz, o cocuklarinizin paikolojisi aninda biter ve unutmazlar da bu olayi. Siz sakinliginizi koruyup dogru kararlar almaya calisin. Ama affetmeyin, yani bosanir misiniz bosanmaz misiniz tabi birsey diyemem ama bosanmasaniz bile tepkinizi koyun. Ne bileyim, annenize mi gidersiniz bir kac gun, hic konusmaz misiniz, yani ne yaparsiniz bilmiyorum ama kolay affetmeyin. Bu erkekler iyice tepemize cikacaklar boyle boyle. Ben ama asla sakin olamazdim, coktan evi komsulari dikmistim ayaga

yüzde trilyon kısır yazmış kendiside onu okuduğum için sordum.

Bosver kisir olup olmadigini, iliskiye giremedilerki ( tövbe estafurullah)
Adam kirk takla atiyor ya iliskiye girmemek icin. Ama cocuk olmus yinede. :S
Neyse ben susayim konu sahibinin konusunu böylmeyeyim.

Son düzenleme:
askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)

askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
yada annesine haber verip kavga etmemizi sağlayıp yatmamıza engel oluyordu
istanbulda eşcinsel polis bir sevgilisi olduğunu öğrendim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
ogün cok komikti resimleri gördüm eşimi aradım askerdeydi ;
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısır :P ankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)

Konu sahibinin de konusunu bölüyoruz ama ben anlamadım. Niye eşcinselliğini sadece askerlik sırasında gizlemek için sizinle evlenmiş ki? Aksine madem madde bağımlılığı var, eşcinselliğini belgelettirir askerliğini de yapmazdı, evlenmekten daha kolay yani.

Son düzenleme:
yok yok geceleri kk da dolanmayayım ben, yoksa tepki veremez duruma gelicem :27:

eşim eski sevgilisinin profiline baktı diye nerdeyse evi yıktım başına.

ben mi kötü örneğim acaba :26:

siz bu adamla askere gidince mi evlendiniz hadi izin günlerinizi adet dönemlerinize getiriyodu

ya askerden öncesinde ????
canım sebeb ne olursa olsun gay oldugu ıddıa edınlen ,lezbıyen oldugu ıddıa edılen bır aıleyle yapamazdım ,gerekcesı ne ollursa olsun ,arkadas dıyor benımle sevısmıyor ıcın alıyormu gercekten merak edıyrum arkadasım adam baskalarıyla ılıskıye gırıyor ıcın nasıl alıoyor yahuuu

bende hala nedense konuyu açan arkadaşın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum :ssz:
yazdığı cevaplar tatmin edici değil samimiyetsiz geldi bana umarım yanılıyorumdur:31:

Arkadaşım neden dalga geçeyim. Dalga geçilecek bir konumu bu. Ben Allahtan korkarım, eski konularıma bir bak isstersen, bir tane dalga geçtiğim bir konum var mı benim burada, Kimse inanmak zorunda değil.Lütfen birde bana burada bunları yazdırmak zorunda bırakmayın. Benim yapım bu, ben babamı bile kaybettiğimde herkes çok sakin olduğumu söylemişti ama acısı hep sonradan çıktı. Ben olaylar sırasında çok fazla tepki veremiyorumki eşime gereken tepkiyi verdim. Sonra çıktım balkonda bağıra bağıra ağladım. Ne yazmalıymki sakin olmadığımı göstereyim.

kıl dönmesi ameliyatı oluyorum diye bir başka ameliyat olmuş kısırlığı düzelmiş.......bunuda oğlum erkek demek için yaptırmış annesi ben böyle anladım.

Son düzenleme:
Konu sahibinin de konusunu bölüyoruz ama ben anlamadım. Niye eşcinselliğini sadece askerlik sırasında gizlemek için sizinle evlenmiş ki? Aksine madem madde bağımlılığı var, eşcinselliğini belgelettirir askerliğini de yapmazdı, evlenmekten daha kolay yani.
konu sahıbı sessız ve sakın ses etmıyor sabahı beklıyor sanırsam ,bıze laf doktugu kadar esıne konussaydı sonuca varırlardı

Ben herkesten ziyade şeye takıldım..

Hani adam gaymiş ya yani o zaman annesini banyoda niye izliyor?:27:

Yani o zaman gaylar lezbiyenlerden hoşlanıyorsa :53::53:

Ya ateistler hadi bunu da açıklayın :52::52:

yok yok geceleri kk da dolanmayayım ben, yoksa tepki veremez duruma gelicem :27:

Bunca anormallik arasında sizinki tuhaf kalmış

kıl dönmesi ameliyatı oluyorum diye bir başka ameliyat olmuş kısırlığı düzelmiş.......bunuda oğlum erkek demek için yaptırmış annesi ben böyle anladım.

konu sahıbı sessız ve sakın ses etmıyor sabahı beklıyor sanırsam ,bıze laf doktugu kadar esıne konussaydı sonuca varırlardı

Her insanın karakteri farklı ama, öyle büyük bir olay karşısında naaparım bilemem gerçi ama, bende sinirlendiğim bir durum olduğunda çoğu zaman ilk anda vermem gereken tepkiyi veremem donar kalırım.Konu sahibi de öyle bence.

konu sahibi sakin biriymis bence patlamayi sonradan yapcak gibi geliyor :26:

ama ben olsam adam elimde cokdan kalmisdi :47:

Back
X