• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.

Ne demek 3günlük şey için yaptığını beğendin mi :57:
3günlük heves olmaz evlilikte :47:
Evvela boşan sonra ne halt yiyorsan ye :41:
Biri nikahta dursun biri de cepte oh ne ala ne memleket :57:
Paşamızın başka emri var mıymış :41:
Senin kabul edeceğini tamam hayatım getir tanışalım hatta bize yerleşsin demeni bekliyordu sanırım :19:
Haysiyetsizin bayrak tutanı seni :41:
Sen benim elimde olacaksın ki yolum yolum yolarım bir tek don bile vermeden kapının önüne koyarım seni :41:

yaa bır şey gururuma cok dokunduu..öncelıkle bir anne olarakk cok üzüldümmm...

karne gününde gitmemişyaa bu adamm..yavrularr ölece beklemişş:14::14:

çok üzüldüm yaaa içimm bir tuhaff olduu.. canım çok sıkıldı...

:50:

Son düzenleme:
Şuan ezan okunuyor senin için dua ediyorum..Rabbim hayırlı çözümler versin..Ağır bir imtihan..

Allah yardımcın olsun ya. bi de ne güzel üste çıkmaya çalışıyor bu adamlar. mutlumusunmuşmuşş hee çok mutlu ondan git diyordu sana :47: hey Allahım sabır sabııırr. baba olacak bide yüzsüzz:47::47:

anladığım kadarıyla anlatayım;

konu içinde iki konu oluştu

masumum nickli arkadaşın kocası onu büyük ihtimalle eltisinin kızıyla aldatıyor zaten eskiden bununla ilgili bir konusu varmış. ve eve aldattığı kadını getireceğini söylemiş..arkadaş da olay çıkarınca öyle demek istemedim gibi şeyler saçmalamış..dün geceden beri masumum dan haber yok..

yeşhill isimli arkadaşın eşi ise yeşili bir tabur askrle aldatmış,adam eşcinselmiş..asla çocuğu olmaz denilmiş ama arkadaş şu anda hamile.ona iyi bir ders verdim diyor.

:53::53:

Çok teşekkür ederim arkadaşım valla vakitte yok tüm sayfaları okumaya iyice aklım şaşmıştı.
Artık kolay kolay şaşırmam diyordum ama büyük konuşmuşum demekki.
KK de şaşırmamak mümkün değil.
Bazen bunlar gerçek mi, yaşanıyor mu böyle şeyler gerçekten diyorum.

Masumum umarım iyisindir,kocan yol yapıyor anlaşılan.
Bu kızlarda akıl mı yok , memlekette adam mı kalmadı da 2 çocuklu adama kuma olmaya razılar .
Eltinizle konuşun bence, eğer durumdan eminseniz.

Yeşhillin konusuna pek inanasım gelmedi.
Hiç bir kadın ''bir tabur askerle yatmış topitop kocasını'' koynuna alıp bide çocuk yapacak kadar midesiz olamaz.
Bide eşi onunla olmaktan kaçıp, periyod döneminde izin kullnıyor, benden kaçıyor demiş..

bende kıza şaşırdım .. ne kadar aciz bir kadın aslında .. evli bir erkeği kabul ediyor ..kuma olmak istiyor galiba bu devirde ... bu salaklığıyla daha çok kuma olur ... ne vicdansız bir kadın ... tamam adam zaten kafayı yemiş .... ama kadında kadına bunu yapmamalı .... erkekler aldatıyor diyoruz tabiki haklı bulmuyoruz ama bir kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyor .. karısından boşatayım ben alayım adamı yuvasını yıkayım diye hırslanan çok kadın gördüm bende ... allah ıslah etsin ne diyeyim ..okadar bekar adam varken acizliğie bak .. demek ki bekarlar bakmıyor buna evlilere takmış zavallı ...

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

Kusura bakmayın ama gay dediğiniz eşinizden hem hamile kalmışsınız hemde boşanmak istiyorsunuz çok karışıksınız peki o çocuk doğdunda büyüdüğünde bunları öğremicekmi? hemde falcı tesadüfen hamileliğinizi bildi diye hayatınızı bir falcının lafıylamı yönlendiceksiniz??? falcııı yaaa hemde bu zamanda!....pess doğrusu!...

bende kıza şaşırdım .. Ne kadar aciz bir kadın aslında .. Evli bir erkeği kabul ediyor ..kuma olmak istiyor galiba bu devirde ... Bu salaklığıyla daha çok kuma olur ... Ne vicdansız bir kadın ... Tamam adam zaten kafayı yemiş .... Ama kadında kadına bunu yapmamalı .... Erkekler aldatıyor diyoruz tabiki haklı bulmuyoruz ama bir kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyor .. Karısından boşatayım ben alayım adamı yuvasını yıkayım diye hırslanan çok kadın gördüm bende ... Allah ıslah etsin ne diyeyim ..okadar bekar adam varken acizliğie bak .. Demek ki bekarlar bakmıyor buna evlilere takmış zavallı ...

evli barklı adamlarda gözü olan bayanları allahım ıslah etsin...
Adamlarda da suç var ama bayanlarda az değil hani...............:47::47::47::47::47:

Ben bu aç gözlü erkekleremi kızayım yoksa evli barklı adamları ayartıp yuvasını dağıtan kşlaramı kızayım şaşırdım !...Adammın bulamıyorlar dışardada gelip gidip evlilere sap oluyorlar anlamıyorum!...

Kusura bakmayın ama gay dediğiniz eşinizden hem hamile kalmışsınız hemde boşanmak istiyorsunuz çok karışıksınız peki o çocuk doğdunda büyüdüğünde bunları öğremicekmi? hemde falcı tesadüfen hamileliğinizi bildi diye hayatınızı bir falcının lafıylamı yönlendiceksiniz??? falcııı yaaa hemde bu zamanda!....pess doğrusu!...

BENDE bi programda gormustum kızın bırı demıstı kı bızım her falımız cıkar..cnku cıkan fala gore yasarızz hehe :1::1::1:
fala ınanma falsızda kalma demısler ama bakıyorum da kımılerı cok kaptırmıs kendı fala falcıyaaaaaaaaaaa :37:

arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.

bu adam ne dengesızmıss yaaa asla affetme sakınnn gonlunu almaya falan calısır kesınn ama huylu huyundan vazgecmezz

o Senin Kocanın Kafası patlasın insallah. Hem evine doğru Düzgün bakamıyor hemde aldatıyormu ? hemde akrabaysıyla nasıl mide var bu adam da sakın boşanma evdende kovma Eşini İtelersen daha kötü olur. tamam Durumu Haz et demiyorum Sakin olup mantıklı davranmakta yarar var... Boşanma Süründür Boşanırsan ikisininde ekmeğine yağ sürmüş olursun...boşanma sen boşanmadığın için onlar zor duruma düşücek olay soğusun taşlar yerine otursun. hemde bu olayı psikolojik olarak atlatırsan senin için ayrılma süreci daha iyi olacaktır. hem kanıt toplar hemde kendini toplarsın daha güclü bi şekilde ayakta durmuş olursun. Keskin Sirke küpüne zarar demişler. olayı %100 haklı şekilde noktalaman senin yararına....çocukların için Kendi Onurun gururun için biraz sabır et.İntikam soğuk yenen bir yemek olduğu için soğuk kanlı ol Çocuklarını Düşün.

Eşinizin yaptığı bu pislik olay karşısında sizin tutumunuz bana hiç de normal gelmedi,adam itiraf etmiş rahat rahat defolup gidiyor siz de ne yapıyorsun diyorsunuz?
Eşinizin bu rahat hal ve hareketleri (harem kurmuş gibi)tamamen sizin bağlantılı bir durum bence..
Eminim ki bir çok kadın sizin gibi tepkisiz kalmaz bu tarz durumlarda,anında tekmeyi atarlardı haklı olarak,siz neredeyse gitme o kadına beni bırakma diye yalvaracaksınız....

şu 3 günlük şey dediğini sen yapsan acaba öyle basitmiş gibi söylermiydi beyefendi bu erkekler ne kadar dengesiz böyle yaa.. affedileceğini sanıyor ama iş ciddiye binince anlıyor yaptığının etkisini..

ben şu boşanma süründür mantığını gerçekten anlayamıyorum

kadının zaten psikolojisi alt üst olur böyle bir durumda bi de süründürücem diye türlü uğraşlara oyunlara girip kendini daha da mı yıpratacak bu mudur yani
bu ona ne fayda sağlayacak acaba psikolojisnii daha da bozmaktan başka.
adam yapacağını yapmış zaten bundan sonra adam sürünse nolur o kız sürünse nolur bu evlilik bitmiş yani niye uğraşacaksın ki. Allah cezalarını er geç verir zaten. bu dünyada olmasa diğer tarafta mutlaka hesap verecekler zaten.
yapılacak en iyi şey gerekli kanıtları delilleri toplayıp dava açacak hemen
hemen boşanıp o pislikle ilişkiyi kesmek ve yeni bir hayata başlamak bu hastalıklı sapkın insanlardan uzak bi ortamda çocukları büyütmek
ben olsam öyle yaparım heralde ne uğraşıcam öyle kendimi yıpratıcam bana değer vermeyen insanlar için

Eşinizin yaptığı bu pislik olay karşısında sizin tutumunuz bana hiç de normal gelmedi,adam itiraf etmiş rahat rahat defolup gidiyor siz de ne yapıyorsun diyorsunuz?
Eşinizin bu rahat hal ve hareketleri (harem kurmuş gibi)tamamen sizin bağlantılı bir durum bence..
Eminim ki bir çok kadın sizin gibi tepkisiz kalmaz bu tarz durumlarda,anında tekmeyi atarlardı haklı olarak,siz neredeyse gitme o kadına beni bırakma diye yalvaracaksınız....
Ne Alakası var ? Kadıncağızın yalvardığı yok. Kadıncağızın destekcisi olmadığı için gidicek bir yeri yok olduki kadın evden gitmez benim bildiğim erkek gider giden erkekte evin bütün masraflarını karşılar.! açtığı konuların hepsini okumanı tavsiye ederim. ikiz çocuğu var ve daha 10 yaşındalar .! kadıncağız Zor durumda olmasa neden göz yaşları döksün neden üzülsün. herkesin anne babası birmi ? hemen yargılamayın yazık...

içimm şiştii allahım yaaaaaaaaaa

allah hepimizin yardımcısı olsun valla insan artık şaşırmam heralde dedikçe neler çıkıo masumum sakin ol rabbime sığın o yol gösterecektir sana :(

ben şu boşanma süründür mantığını gerçekten anlayamıyorum

kadının zaten psikolojisi alt üst olur böyle bir durumda bi de süründürücem diye türlü uğraşlara oyunlara girip kendini daha da mı yıpratacak bu mudur yani
bu ona ne fayda sağlayacak acaba psikolojisnii daha da bozmaktan başka.
adam yapacağını yapmış zaten bundan sonra adam sürünse nolur o kız sürünse nolur bu evlilik bitmiş yani niye uğraşacaksın ki. Allah cezalarını er geç verir zaten. bu dünyada olmasa diğer tarafta mutlaka hesap verecekler zaten.
yapılacak en iyi şey gerekli kanıtları delilleri toplayıp dava açacak hemen
hemen boşanıp o pislikle ilişkiyi kesmek ve yeni bir hayata başlamak bu hastalıklı sapkın insanlardan uzak bi ortamda çocukları büyütmek
ben olsam öyle yaparım heralde ne uğraşıcam öyle kendimi yıpratıcam bana değer vermeyen insanlar için
Kadının Maddi destekçisi yok ailesininde destek çıkağa benzemiyor bu kadın ne yiyip ne içicek 10 yaşında 2 tane evladı var. sabırlı olup sağlıklı bi şekilde karar vermesi en doğrusu oyun oyna sende intikam al mantığı yok boşanma sürecinde %100 haklı çıkması için biraz kanıt toplasın hemde ilersi için kendine gelecek planlasın diye söylüyoruz...! Boşan evi terket demesi çok basit hayatın zorluklarıyla başaçıkabilicekmi ? çocuklarının masraflarını karşılayabilicekmi kimse düşünmüyor hemen bas tekmeyi gitsin... İlk Kendini Sağlama Alsın Ondan sonra ayrılması daha sağlıklı.!

Son düzenleme:
arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum..
:53::53::53:

Pişkinliğin böylesi :53::53::53:

Bu mesajından.sonra sana tek diyeceğim BOŞAN BOŞAN BOŞAN :41:

Evden giderken bir don bile verme :41:

Back
X