- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
tekcarsi.com diye geçiyo o di mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekcarsi.com diye geçiyo o di mi?
saat aldımmmm
ferforjeler tam içime sinmemişti madame cocoda tam istediğim gibi bulunca aldım hemen
Eki Görüntüle 353548
teşekkürler tekrar
bakayım biraz ürün listeleyim kendimealcağımız zaman kafamda bi şeyler olsun en azından
aynen ya aldıkça alıyor insan
az önce su falan almaya bim'e gittim. kahvaltılık gelmiş ne zamandır da alayım alayım diyodum günlük kullanmaya çok uygundu aldım görünce hemen
Eki Görüntüle 353736 özellikle beyaz istiyodum her şeye uyar diye 16.5 liraydı valla kızlar ihtiyacınız varsa bi bakın derim. en uygunları 25-30 lira 50-60a kadar da gidiyor fiyatlar bu tepsililerde. çok büyük değil ama yeterli bence
bunlar da küçük ev aletlerimden bi kısmı
Eki Görüntüle 353737 Eki Görüntüle 353738 Eki Görüntüle 353739 Eki Görüntüle 353740
yooo ben değilsem sen hiç değilsin bence
bu renkli olan da yazlık ne güzel olmaz mı ? cıvıl cıvıl annecağzım almış bayıldım yatak odamı da pembe boyatıyorum ayyy heyecanlandım bi an
adını bilmiyorum valla bohçaya sığmayınca kutusundan çıkarıp getirmişler
ama gelinhome'un tüm pikeleri harika bak bi sitesine
Gelin Home
gelin home ye gidip bakmak lazım nerelerde satıldığını araştıryım annemde geçenlerde el işi yaptıralım istersen diyordu bide paran olunca herşeyin en iyisini buluyoruz ben o yüzden gidip gezmekten yanayım kızım derken boşa dememiş herhalde süper ya gelin homedekiler
bu yatak örtüsünüde aradan alırım olmadı taçı anneme verirrim
şimdi englısh homeden etamin havlular beğendim banyom modern olsa bile o havluları istiyorum
aa fotosu var mı havluların atsana varsa bi bakayım etamin diyince bakmadan geçememgelinhome çeyiz satan bi çok yerde var ama büyük yerlere bak biraz köşebaşı çeyizcisinde zor bulunur da adana'Da büyük çeyiz mağazaları var oraların hepsinde satılıyor. o yatak örtüsünü bulabilirsen çok ucuzlamıştı bi ara ben gördüm 70e mi ne düşmüştü ki kardeşimde var tek kişiliği o 70e almıştı çift kişiliği 70ti ben gördüğümde. annem 100e almış indirimden önce. bulabilirsen bi bak da kaçırma o fiyata en dandik yerlerden bile bulunmaz çift kişilik yatak örtüsü
biliyomusun o yatak örtüsünün tek kişiliğini almayı bugün çok düşündüm canım odamda mobilyalar krem ayrı bir hava katacağını halan düşünüyorum
gelin home istanbulda bulmak kolay ama adada yaşadığımdan büyük çeyizciler bulmak zor eminönü tarafında bulurum herhalde valla ben bu konularda cahilim ya ev tekstilde bir englısh home biliyorum gibi bide kervanı bakalım bulursam şıp die alıcağım
englısh homen hemen paylaşayım havlularını kesin görmüşssündür bunlar benim olsun istiyorum
Eki Görüntüle 355740 Eki Görüntüle 355741 Eki Görüntüle 355742 Eki Görüntüle 355743