• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

saat aldımmmm

ferforjeler tam içime sinmemişti madame cocoda tam istediğim gibi bulunca aldım hemen

$madame coco saat.webp

saat aldımmmm

ferforjeler tam içime sinmemişti madame cocoda tam istediğim gibi bulunca aldım hemen

Eki Görüntüle 353548

sabah madam cocoyu görüncede aklıma ilk sen geldin bende ayakkbı torbalarını beğeniyorum çok şrin renkler

canım saatte çok güzel bu arada tepsilendim aldım ilk görüşte aşk diolar benimkine saniyede vuruldum

ben de almak istiyorum da kaana söylemeye utanıyorum :/ benim kredi kartım yok internet alışverişlerini genelde kaana söylüyorum o yapıyo. iş yerinde de hiç sevmiyor böyle arayıp onu al bunu al diyince demin saat için aradım zaten 50 kere gene aramaya çekiniyorum sinirlenir diye :D

ben de akşamı bekliyim bari eve dönünce söyliyim de alsın :D hiç vazgeçmiyorum yalnız illa aldırcam :D

aynen ya aldıkça alıyor insan :D

az önce su falan almaya bim'e gittim. kahvaltılık gelmiş ne zamandır da alayım alayım diyodum günlük kullanmaya çok uygundu aldım görünce hemen :D

$24022012378.webp özellikle beyaz istiyodum her şeye uyar diye 16.5 liraydı valla kızlar ihtiyacınız varsa bi bakın derim. en uygunları 25-30 lira 50-60a kadar da gidiyor fiyatlar bu tepsililerde. çok büyük değil ama yeterli bence
bunlar da küçük ev aletlerimden bi kısmı :D
$20022012373.webp$20022012374.webp$20022012375.webp$20022012376.webp

aynen ya aldıkça alıyor insan :D

az önce su falan almaya bim'e gittim. kahvaltılık gelmiş ne zamandır da alayım alayım diyodum günlük kullanmaya çok uygundu aldım görünce hemen :D

Eki Görüntüle 353736 özellikle beyaz istiyodum her şeye uyar diye 16.5 liraydı valla kızlar ihtiyacınız varsa bi bakın derim. en uygunları 25-30 lira 50-60a kadar da gidiyor fiyatlar bu tepsililerde. çok büyük değil ama yeterli bence
bunlar da küçük ev aletlerimden bi kısmı :D
Eki Görüntüle 353737 Eki Görüntüle 353738 Eki Görüntüle 353739 Eki Görüntüle 353740

Çok güzelmiş güle güle kullan:)

maşallaha hemen hemen herseyı almıssınız ıyı gunlerde kullanın özellikle pembiş koltuklarınız cook hosuma gıttı Allah ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsın canım..

canım gelin home piken ger.ekten çok güzelmiş ismini bilmiyorsundur kesin :1::1::1:diğer ekru pilkeyi göremedim yalnız ilk sayfaya bakınca bir adet yatak örtüsüne daha rastladım bende şimdi 1 taçtan aldığım var bide wedding alırsam ama şunuda çok beğeniyorum çokmu aç gözlüyüm

attachment.php

yooo ben değilsem sen hiç değilsin bence :D

bu renkli olan da yazlık ne güzel olmaz mı ? cıvıl cıvıl annecağzım almış bayıldım yatak odamı da pembe boyatıyorum ayyy heyecanlandım bi an :D

adını bilmiyorum valla bohçaya sığmayınca kutusundan çıkarıp getirmişler
ama gelinhome'un tüm pikeleri harika bak bi sitesine

Gelin Home

yooo ben değilsem sen hiç değilsin bence :D

bu renkli olan da yazlık ne güzel olmaz mı ? cıvıl cıvıl annecağzım almış bayıldım yatak odamı da pembe boyatıyorum ayyy heyecanlandım bi an :D

adını bilmiyorum valla bohçaya sığmayınca kutusundan çıkarıp getirmişler
ama gelinhome'un tüm pikeleri harika bak bi sitesine

Gelin Home

gelin home ye gidip bakmak lazım nerelerde satıldığını araştıryım annemde geçenlerde el işi yaptıralım istersen diyordu bide paran olunca herşeyin en iyisini buluyoruz ben o yüzden gidip gezmekten yanayım kızım derken boşa dememiş herhalde süper ya gelin homedekiler

bu yatak örtüsünüde aradan alırım olmadı taçı anneme verirrim

şimdi englısh homeden etamin havlular beğendim banyom modern olsa bile o havluları istiyorum

gelin home ye gidip bakmak lazım nerelerde satıldığını araştıryım annemde geçenlerde el işi yaptıralım istersen diyordu bide paran olunca herşeyin en iyisini buluyoruz ben o yüzden gidip gezmekten yanayım kızım derken boşa dememiş herhalde süper ya gelin homedekiler

bu yatak örtüsünüde aradan alırım olmadı taçı anneme verirrim

şimdi englısh homeden etamin havlular beğendim banyom modern olsa bile o havluları istiyorum

aa fotosu var mı havluların atsana varsa bi bakayım etamin diyince bakmadan geçemem :D gelinhome çeyiz satan bi çok yerde var ama büyük yerlere bak biraz köşebaşı çeyizcisinde zor bulunur da adana'Da büyük çeyiz mağazaları var oraların hepsinde satılıyor. o yatak örtüsünü bulabilirsen çok ucuzlamıştı bi ara ben gördüm 70e mi ne düşmüştü ki kardeşimde var tek kişiliği o 70e almıştı çift kişiliği 70ti ben gördüğümde. annem 100e almış indirimden önce. bulabilirsen bi bak da kaçırma o fiyata en dandik yerlerden bile bulunmaz çift kişilik yatak örtüsü

aa fotosu var mı havluların atsana varsa bi bakayım etamin diyince bakmadan geçemem :D gelinhome çeyiz satan bi çok yerde var ama büyük yerlere bak biraz köşebaşı çeyizcisinde zor bulunur da adana'Da büyük çeyiz mağazaları var oraların hepsinde satılıyor. o yatak örtüsünü bulabilirsen çok ucuzlamıştı bi ara ben gördüm 70e mi ne düşmüştü ki kardeşimde var tek kişiliği o 70e almıştı çift kişiliği 70ti ben gördüğümde. annem 100e almış indirimden önce. bulabilirsen bi bak da kaçırma o fiyata en dandik yerlerden bile bulunmaz çift kişilik yatak örtüsü

biliyomusun o yatak örtüsünün tek kişiliğini almayı bugün çok düşündüm canım odamda mobilyalar krem ayrı bir hava katacağını halan düşünüyorum

gelin home istanbulda bulmak kolay ama adada yaşadığımdan büyük çeyizciler bulmak zor eminönü tarafında bulurum herhalde valla ben bu konularda cahilim ya ev tekstilde bir englısh home biliyorum gibi bide kervanı bakalım bulursam şıp die alıcağım

englısh homen hemen paylaşayım havlularını kesin görmüşssündür bunlar benim olsun istiyorum

$candy rose.webp$candy rose1.webp$etamin 2.webp$etamin.webp

biliyomusun o yatak örtüsünün tek kişiliğini almayı bugün çok düşündüm canım odamda mobilyalar krem ayrı bir hava katacağını halan düşünüyorum

gelin home istanbulda bulmak kolay ama adada yaşadığımdan büyük çeyizciler bulmak zor eminönü tarafında bulurum herhalde valla ben bu konularda cahilim ya ev tekstilde bir englısh home biliyorum gibi bide kervanı bakalım bulursam şıp die alıcağım

englısh homen hemen paylaşayım havlularını kesin görmüşssündür bunlar benim olsun istiyorum

Eki Görüntüle 355740 Eki Görüntüle 355741 Eki Görüntüle 355742 Eki Görüntüle 355743

aa şu ilk güllülerden bende var lilası bohçama koymuş kayınvalidem. diğerlerini görmemiştim onlar da güzelmiş. kervan neymiş onu da ben bilmiyorum :)) yolun düşerse english home'a bi bak. benim o günlük yatak örtüm eski sezon bulabilirsen çok uyguna tek kişiliğini de çift kişiliğini de alırsın :D eminönü'nde mutlaka bulursun canım.

ya ben gerçek nakış istiyorum çok kıskanıyorum nakış yapabilenleri hufff bak bi kaç tane ekleyeyim kk'de bi başlıktan kaydetmiştim bunları

$7105e0a83dcd.webp$0f108d9de1c7.webp$d66f3fc275f2.webp$0ff8de2a35f6.webp$dab71e42200d.webp

Etrafınızda yapan var mı ya da bulunur mu bilmiyorum ama Brezilya nakışı yaptırabilirsiniz kendinize. Hoşunuza gideceğini tahmin ediyorum. Havlularını da salon takımlarını da yapıyorlar parayla ya da kermesler varsa çevrenizde düzenlenen ordan da satın alabilirsiniz. Google görsellere brezilya nakışı yazıp çıkan görsellere bakabilirsiniz yaptıracak kimse bulursanız model bile alabilirsiniz.

ilk defa duydum ama googledan baktım da şimdi çok güzelmiş gerçekten.

images

images

şunlar ilk bakışta beğendiklerim mesela. aslında vaktim var biraz uğraşsam yapabilir miyim acaba tekniklerine bakmak lazım

burda böyle şeyleri pek bildiklerini sanmıyorum klasik yazma için oya mı ne onları örüyorlar böyle benim ilgimi pek çekmeyen şeyler yani :D

kurdele nakışı salon takımı siparişi vermiştim yakında elimde olur ben de bilmiyorum nasıl bi şe oldu güllü falan demiştim bakalım güzel olursa paylaşırım burdan :))

Back
X