Kontrole gittiğimde detaylı olarak öğreneceğim. Hem doktor hem fiyat bilgisi alcam. Belki ben de direkt Kıbrıs’taki hastanelerden fiyat ve bilgi alırım devlette tahlil yaptırırım. Transfer için giderim sadeceCanım normalde bazı özel doktorlarin çalıştığı hastane oluyor yönlendirme olarak fakat bize de doktor demişti biz araştırıp doktor bulup öyle gitmiştik o kadar bilmiyorum hiç bir özel doktor bize söylemedi böyle bişey hangi hastaneye yönlendiriyor sizi Kıbrıs'ta onu ogrensene klinik yoktur da özel hastanedir tahminen
Aynen canım bir araştır öğrendin mi ne yaptınKontrole gittiğimde detaylı olarak öğreneceğim. Hem doktor hem fiyat bilgisi alcam. Belki ben de direkt Kıbrıs’taki hastanelerden fiyat ve bilgi alırım devlette tahlil yaptırırım. Transfer için giderim sadece
Henüz doktora gitmedim canım. Aralık - Ocak gibi kontrolüm var doktorumda. O zaman öğreneceğim inşallah. Senin nasıl geçiyor hamilelikAynen canım bir araştır öğrendin mi ne yaptın
Ben de menopozlu sayılırım doğuştan ve donasyonla ikiz gebelik elde ettim enfeksiyon nedeniyle kaybettim sonra sizi tereddüte uğratan tam olarak nedir
Merhaba, 2011 den beri yazılanları okudum, bende tedavi düşünüyorum ama kaç senedir istenen parayı biriktiremedim. Cogunlukla hit, british olumlu sonuçlar olmuş ama Azerbaycan tedavi parası daha uygun.Azerbaycan'da tedavi olanlar yazabilir mi lütfen? Pozitif görenler oldu mu?
Merhaba hit kaç bin Euro istiyorMerhaba, 2011 den beri yazılanları okudum, bende tedavi düşünüyorum ama kaç senedir istenen parayı biriktiremedim. Cogunlukla hit, british olumlu sonuçlar olmuş ama Azerbaycan tedavi parası daha uygun.Azerbaycan'da tedavi olanlar yazabilir mi lütfen? Pozitif görenler oldu mu?
Merhaba hit kaç bin Euro isti
5000€ dedi en son, konaklama ve yol hariçMerhaba hit kaç bin Euro istiyor
4500 yaptırdım ben geçen sene durumunuzu anlatın ısrarcı olun gittiğinizde otelde kalmanıza gerek yok aynı gün uçağa binip dönebilirsiniz uçağınızı gece inecek şekilde ayarlayıp direkt hastaneye gidin orda size bi oda ayarlarlar sabah transferiniz olur sınra hastanenin müsaitliğine göre çıkarsınız ben kimse çık demeden kendim çıktım iyi hissettiğimde 2-3 saat yatıp dinlendimMerhaba hit kaç bin Euro istiyor
Hangi merkezde yaptırdınızMerhaba,henüz menopoza girmedim ancak erken menopoz adayıydım-35 yaş,yumurta rezervim çok düşük ve yumurtalarım da kalitesizdi- 2 tüp bebek 2 aşılama yaptım sadece 1 tanesi tuttu diye sevinmiştim o da boş gebelik çıktı artık umudu kesip tedaviyi bırakarak koruyucu aile olmak için resmi başvuru yaptık.O da umduğumuz gibi sonuçlanmayınca son çare donasyonu denemeye karar verdik.Bir kadın için bunu kabul etmek çok zor evet ama son çarem buydu belki de..Kendi doktorumun yönlendirmesi ile Kıbrıs'ta özel bir merkezde donasyon işlemi gerçekleşti ve ikiz bebeklerim oldu şu an kucağımda 5 aylık olduk.İmkanınız varsa hiç düşünmeyin derim..
Nerde yaptırdınızMerhaba,henüz menopoza girmedim ancak erken menopoz adayıydım-35 yaş,yumurta rezervim çok düşük ve yumurtalarım da kalitesizdi- 2 tüp bebek 2 aşılama yaptım sadece 1 tanesi tuttu diye sevinmiştim o da boş gebelik çıktı artık umudu kesip tedaviyi bırakarak koruyucu aile olmak için resmi başvuru yaptık.O da umduğumuz gibi sonuçlanmayınca son çare donasyonu denemeye karar verdik.Bir kadın için bunu kabul etmek çok zor evet ama son çarem buydu belki de..Kendi doktorumun yönlendirmesi ile Kıbrıs'ta özel bir merkezde donasyon işlemi gerçekleşti ve ikiz bebeklerim oldu şu an kucağımda 5 aylık olduk.İmkanınız varsa hiç düşünmeyin derim..
Hangi merkezde yaptırdınızBende menopoz dayim cnm.. menopozda denilemez aslinda hic adet görmedim sayilir. Yumurta donasyonu ile ikiz gebeligim oldu suan 7 yasindalar
Hangi doktora gidiyorsunuzBen özel bir doktora gidiyorum da tedavi önerisi donasyon. Biz tüm prosedürleri hallediyoruz sen sadece kontrollere geleceksin rahmi hazırlayıp seni eşinle Kıbrıs’a göndercez dedi. Orda ortak çalıştığı bir klinik mi var acaba sormadım
kıbrıs vita alteraNerde yaptırdınız
Neden 5 yıl sürdü problem neydi kusura bakmayın bende arastırmaya başladım daEvet canım tedavi görüyorum ve trasfer oldum şu an hamileyim
Problem belliydi zaten canım yumurtaligim yoktu ve kendim doğal olarak adet olamıyorum. Rabbim boyle nasip etti.yok canım soeun degilNeden 5 yıl sürdü problem neydi kusura bakmayın bende arastırmaya başladım da
Hadi hayırlısı olsun inşallahHenüz doktora gitmedim canım. Aralık - Ocak gibi kontrolüm var doktorumda. O zaman öğreneceğim inşallah. Senin nasıl geçiyor hamilelik
İnşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsınHadi hayırlısı olsun inşallahçok şükür şu an iyi bir sıkıntı yok yavaş yavaş miğde bulantılarım başladı işte 8.hafta bitmek üzere 9.haftaya doğru ilerliyoruz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Peki ne kadar tuttu benim bir boş gebeliğim bir dış gebeliğim birde kimyasalım var artık çok yoruldum yumurta rezervim az Donasyon düşünüyorumProblem belliydi zaten canım yumurtaligim yoktu ve kendim doğal olarak adet olamıyorum. Rabbim boyle nasip etti.yok canım soeun degil
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın
Canım fiyatlar değişiyor merkezlere göre ayrı ayrı fiyat veriyolar su an ne kadar bilmiyorum benimde oldu ilk hamiligim dış gebelik sonra tutmadı ondan sonra düşük oldu sonra yine tutmadı ondan sonra ikizler oldu onlarda 5 aylıkken erken doğumla Kaybettim son olarak Eylül ayında donasyon oldu transfer 1 tane şu an hamileyim 10.haftaya giricem bencede tüp bebekle uğraşma derim eğer olmuyorsa hem donasyonda fazla ugrasmiyorsun daha çabuk ilerliyor dondurma ücreti hepsi içinde söylüyorlar ayrı ayrı bir fiyat olmuyor o da sen dondurmak istersen sanırım değişiyor tek ve çift olarak fiyat dediğim gibi merkeze ve doktora bağlı fiyat o yüzden indirimde yaptır bence net düşündüğün bir merkez varsaPeki ne kadar tuttu benim bir boş gebeliğim bir dış gebeliğim birde kimyasalım var artık çok yoruldum yumurta rezervim az Donasyon düşünüyorum
En çok merak ettiğim konu 5000 Euro diye okudum burda hep peki bu kaç embriyo için geçerli tek mi ? Mesela iki embriyo transferi istesem tek embriyo için mi bu para