Doktorun ismi var mıMerhaba Azerbaycan’da bir doktor var çok değişik tedavi uyguluyor ve tutuyor inşaAllah
Merhaba canım öncelikle bende senin durumundayım fakat ben uzun süredir doğuştan gelen bir menopozluk yaşıyorum benim yaşım 32 ben 15 yaşından beri doğal yoldan adet olamıyorum ilaçlarla oluyorum.Ve kesinlikle bana normal yoldan hamile kalamayagimi söyledi doktorlar.Benim de gitmedigim hastane doktor kalmadı bitkisel ilaç da çok aldım ama çare olmadı yumurtam yok açıkçası bende bu yüzden donasyona karar verdim Kıbrıs'ta tedavi görüyorum.5 senedir geçen sene ikizlerim oldu fakat 5 aylıkken kaybettim erken doğumla.Degerleri ya düşük oldu yada tutmadı şimdi bu 5.denemedeyim tekrar denedim ve idrarda pozitif çıktı şimdi kan sonucumu Bekliyorum.Baska bir hastalığın yoksa ki bende tüp bebek olmuyor doktorlar öyle dedi bende hiç denemedim bile ama donasyonu öneririmHerkese merhaba arkadaşlar.
Ben 1,5 yıldır adet olmuyorum menopoza girdim kesinlikle. Denemediğim hap.bitkisel ürün kalmadı adet olamıyorum. O yüzden bende de evlat hasreti ağır bastığı için son çare olarak ta donasyonu düşünüyorum ama hiç tamamen menopoza girip te yumurta donasyonu yaptıran var mı merak ettim. Bu arada 7 kez de tüp bebek denemem oldu sadece bir kez transfer yapıldı o da tutmadı.
Bir de Ankara dan nasıl başvuru yapılır ya da doktor yönlendirmesi gibi bir durum söz konusu mudur?
Merhaba canım hit bende duydum ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum 5 senedir Azerbaycanı duymadım hiç bende donasyon yaptırdımMerhaba, 2011 den beri yazılanları okudum, bende tedavi düşünüyorum ama kaç senedir istenen parayı biriktiremedim. Cogunlukla hit, british olumlu sonuçlar olmuş ama Azerbaycan tedavi parası daha uygun.Azerbaycan'da tedavi olanlar yazabilir mi lütfen? Pozitif görenler oldu mu?
Merhaba Ben hiç duymadım canım çoğunluk Kıbrıs'ta bilmiyorum amaAzerbeycanda yapan yok heralde donasyonunu
Adı ne?Merhaba Azerbaycan’da bir doktor var çok değişik tedavi uyguluyor ve tutuyor inşaAllah
Bende öyle yapıyorum canım tum tahlilleri mi yaptırıp devlettte öyle gidiyorum Kıbrıs'aHaklısınız ama hani benim gibi bir kader arkadaşımdan tecrübesini dinlemek için yazdım buraya. Dediğiniz gibi eğer başlamaya karar verirsem tahlilleri devlette yaptırırırım.
Var canım olmaz mı bende aynı durumdayım ve donasyonla hamile kaldım şans var rahim ne kadar güzel olursa emriyoda iyi kalitede olursa olumlu oluyor o kadarTeşekkür ederim, evet rahmin kalınlaşması gerektiğini biliyorum, maalesef 7 kez tüp bebek yapınca öğreniyoruz ama menopoza kesin giren birinin donasyonla hamile kalma olasılığı nedir onu merak ediyorum, ama kadınlar kulübü nde hiç bulamadım benim gibi menopoza girip donasyonu deneyen
Bende menopoz dayim cnm.. menopozda denilemez aslinda hic adet görmedim sayilir. Yumurta donasyonu ile ikiz gebeligim oldu suan 7 yasindalarVar canım olmaz mı bende aynı durumdayım ve donasyonla hamile kaldım şans var rahim ne kadar güzel olursa emriyoda iyi kalitede olursa olumlu oluyor o kadar
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah benimde geçen sene ikizlerim oldu 5 aylıkken bende kaybettim erken doğumla o sıra bide ben Corona olmuştum benimde dondurulmuş emriyo transferiydi 2 tane erkekdi hayırlısı buymuş şimdi bende denedim tekrar sonuç BekliyorumMerhabalar
Ben 2016 da yumurta donasyonu yaptirdim de firdevs hanimda ve cok sükür ikiz cocuklarim oldu bir kiz bir erkek. Dondurulmus embryolarim vardi iki yil önce onlari koydurdum ama ne yazikki tutmadi. Bu aralar yine yeniden arastirmalara giristim fiyat bilgisi aliyorum dr arastiriyorum henuz karar veremedim. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Ay ne güzel maşallahBende menopoz dayim cnm.. menopozda denilemez aslinda hic adet görmedim sayilir. Yumurta donasyonu ile ikiz gebeligim oldu suan 7 yasindalar
5 senedir donasyon tedavisi mi yaptiriyorsuniz?Merhaba canım hit bende duydum ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum 5 senedir Azerbaycanı duymadım hiç bende donasyon yaptırdım
Firdevs hanım hangi merkezde?Merhabalar
Ben 2016 da yumurta donasyonu yaptirdim de firdevs hanimda ve cok sükür ikiz cocuklarim oldu bir kiz bir erkek. Dondurulmus embryolarim vardi iki yil önce onlari koydurdum ama ne yazikki tutmadi. Bu aralar yine yeniden arastirmalara giristim fiyat bilgisi aliyorum dr arastiriyorum henuz karar veremedim. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Evet canım tedavi görüyorum ve trasfer oldum şu an hamileyim5 senedir donasyon tedavisi mi yaptiriyorsuniz?
Senin adina cok sevindim canim darısı bizim başimiza inşallahEvet canım tedavi görüyorum ve trasfer oldum şu an hamileyim
Amin canım inşallahSenin adina cok sevindim canim darısı bizim başimiza inşallah