Konuyu hayretler içerisinde takip ediyorum dünden beri. Tüm mesajları da okudum. Kocanız resmen akıl tutulması yaşıyor bunun başka izahı olamaz. Ne demek özel yaşantısını daha 6 aydır tanıdığı yabancı bir erkeğe anlatmak. Birde öğretmen. Öğretmenlerimiz bu haldeyse vay bizim halimize o zaman ....
Bence abisi öldükten sonra bu adam ortaya çıkıyor abi edasıyla. Eşiniz son zamanlarda eleştirirmiş abisini büyük ihtimalle bundan suçluluk duyuyor ve abisi öldüğü için o adamı abisinin yerine koyup onun dediği herşeyi yapmaya çalışıyor.
Eltiniz ve bu adam bence tarikat üyesi. Eltinizde bu adamın o yönüne kanıyor sesini çıkarmıyor. Yoksa hiçbir aklı başında kadın gencecik kızlarını böyle tanımadığı bir adamın yanına yollamaz. Bir ilişkileri var ki tanıyor ediyor ses çıkarmıyor. Nedense içimden bir seste bunun altından çok pis şeyler çıkacak diyor.
Bence siz eşinizin ailesi ile konuşun bu durumu. Eltinizin çocuklarını kurtarmayada çalışın kendi çocuklarınızı da. Zira ben eltinizle kocanızın kurtulacağını hiç sanmıyorum.
Bakın benim eşimle aram hiç iyi değildi son zamanlarda. Ben çok dua ettim allahım eşimi doğru yola kavuştur diye. 1 hafta sonra dedi ki aşkım ben namaza başlıycam, zikir çekmeye gidicem falan (zikire gittiği insanıda tanıyorum ikimizinde çocukluk arkadaşı, evimize normalde de gelen birisi) ben ilk önce tırstım bak dedim eğer tarikat, şeyh, murid işleriyse burnundan getiririm senin dedim. Çeker giderim ne beni ne çocuğumuzu görebilirsin. 2 gün gitti zikire ve bizim aramız düzeldi. Ordaki bir abiyle sohbet etmişler demişki ben eşime çok bağırıyorum öfkemi kontrol edemiyorum eşimde hamile bide. Adam kızmış buna ki senin gücün o kadına mı yetiyor sıkıyorsa kendi denginde birine bağır. Yapma etme karının kıymetini bil demiş. Yani yıkıcı değil yapıcı konuşmuş. Eşim hala bu lafta gidiyor. Bi an bağırsa pişman olup özür diliyor. Öyle saatlerce konuşma gibi bir durumu geç numarası falan bile yok. Bakın eğer hak yolundan gitmekse niyeti eşinizin böyle birileriyle görüşsün en azından. Gerçi ben buna bile karşıyım. Aç seccadeni kıl namazını dua et bundan güzeli var mı?
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Biraz uzun yazdım ama durumunuza çok üzüldüm. Rabbim eşinizi hidayete erdirsin en kısa zamanda inşallah.