- Konu Sahibi Suskunhanim
Aklıma siyasettin özaydın olayı geldi
Adam herkesi etkisi altına alıyordu
Adam herkesi etkisi altına alıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
damatları tarafından, cindi, periydi, buyuydu diye korkuları ile istismar edilen, zeka seviyesi cay kaşığı ile ayni olan bir aile.
aile içinde adam öldürme, tecavuz, çocuğa tecavuz, hırsızlık ne ararsan var.
ve her şey ayyuka çıkarken ailenin hala damada tapması var... ondan hep iyilik gördüklerini söylemesi vs :) garip valla ailenin korkularından beslenmiş bu adam. iğrenç ötesi şeyler yapabilmiş bu sayede.
konu sahibinin kocasını da zayıf noktasından yakalamış adam, adam ne derse o.
böyle bir akıl tutulması, birine teslim olma nasıl bir karakter zaafiyeti anlamak mümkün değil..
bu arada,
gittiğine çok sevindim mila :) yeni hayatında mutluluklar.
Gercekten burada hayat guzel bunlarsiz :)Ah sen bıraktın gittin buraları ne güzel bunları bilmiyorsun. Müge Anlı 'ya çıktı bunlar bütün Türkiye çalkalandı. Hiç kurcalama ağzının tadı kaçmasın çok çirkin şeyler var çünkü.
Son zamanlarda bu vakaları duymaya başmadım çevremde.Ah ah
Bi arabamız var dolandıracağı bir şey yok ama maddi olarak söndürüyor diyebilirim. Annesinin evine aldığını görmedim ama bu adama iki kilo bal aldı, eski telefonunu verdi, yazın kendine aldığı tshirtlerden aldı beğendi diye(kipten ikisi 170 e mi ne geldi)
Öyle demeyin nolur, meslek de bi yere kadar dolandırılan doktorları hakimleri görüyoruz hep.benim de bir gün buraya yazacağım aklıma gelmezdi mesela. Duygusal boşluğundan mı oldu nedir hala toz konduramıyorum kusura bakmayın, galiba ben de sopalığım
Beni lohusayken annemle evde bırakıp yengesiyle iki kez şehir dışına çoktular hastazyaretine( abisinin bi başka arkadaşının oğlu kaza geçirmişti ve yoğun bakımdaydı.çocuk da ailesi de cenaze sürecinde falan hep yanımızdaydı) 4 saatlik beri şehre gittiler ortanca yeğenle üçü.o zaman kıskandım ama tatsızlık çıkarmamıştım.kırkımın hemen arkasından yine yengesi babası ve bir yeğeniyle çocupğk eve çıktılar diye gitti.o zaman evde yalnızdım oğlum 3,5 yaşında kızım da 45-50 günlük falandı.gitme, daha sonra hep birlikte gideriz, kritik süreci atlattı nasılsa dedim ama dinlemedi.bunun gibi konulardan dolayı kıskandım hep ama uzun sürmeden tatlıya bağladık hep.benim çabalarımla tabi.
Lafın gelişi şeyhlik, o adamla aydınlandığını söylüyor da yoksa alakası yok.ben adamın tesirinden dolayı şeyhin mi oldu o senin dedim evet bir bakıma öyle dedi.
Boşanma davası açıp konuşmalarının dinlenmesi için dilekçe versem bi sonuca varır mıyım sizce?aslında telefonuna dinleme programı yüklemeyi düşündüm ama kendime yakıştıramadım
Eşimin çok yakın bi arkadaşı söyledi bunu.büyüye inanmam ama ben bekarken yanıma gelip 11 de kalkan adam bu değil dedi.yürüsen batıyor sanki dedi
savcılığa dilekçe verip mi yapmalıyım nasıl olmalı? Ben evdeyken dinliyorum ama sadece eşimin konuşmalarını, adamınkileri dinleyeniyorum
Çocuklarınızı kurtarın. Tıpkı eltinizin çocukları gibi daha küçükken örgüte kazandırmak için kullanıyorlar onları.Abartıyor muyum bilmiyorum ama aklıma şimdi geldi. Boşanmamız durumunda bile sen ne kadar mübarek bi insansın yetime bakmak için yuvanı bile yıktın diyebilir.
Mücadeleciyimdir aynı zamanda zeki(hazır forumu bu saatte boş bulmuşken az kendimi öveyim) ama bu duygusallığım varken olmuyor.karar alıyorum mesela konuma diye ama kararıma uymuyorum
Artık bana hayır diyemesiği bi şey kalmadı belki çocuklar olabilir, bu sayılır mı
Bunu hakim bi arkadaşım da anlattı. Eniştesine eşi domuz suretinde görünüyormuş, annesini arayıp seni özledim falan diyormuş. Ama böyle bi şey varsa da nasıl anlayacağım?
Siz babasız büyüdüğünüz için hiç annenizi suçladınız mı? Ben çocuklarımı alır giderim ama ya iki gün sonra sabretseydin de bizi babasız bırakmasaydın derler mi diyorum.dışardan imrenilen bi çiftiz, eş dost konu komşu karı koca bizi çok severler
Dehşete kapildim hala nasıl böyle sakin kabiliyorsunuz yabancı bir adam sizin dogumunuza gelip daha ameliyathaneden çıkarken böyle konusabiliyorYa adam o kadar gereksiz biri ki benden daha önce kek istemişti ben saf da yapıp eşimle göndermiştim.sonraları durumu eşimi doldurduğunu fark edince göndermedim bi daha.Doğuma da geldi ve beni ameliyathaneden odaya alırlarken arkamdan bağırıyordu bana kek yap kocan senin olsun diye