- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Çok merak ettim nedir acaba? Biz de şuan derin hamakta sallayıp uyutuyoruz ama uyuyunca yatağına alıyorum,tekrar yatağında uykuya dalamadigi için sık sık uyanıyor ;(bebeğiniz kolik sanirim benim kizimda boyleydi
biz en son çareyi kara duzen battaniyede sallamayla bulduk
sonra baktik kollarimiz yoruluyor derin bir hamak aldik onda salladik
aslinda çok iyi bir yontemi var ama cocuk cok kucuk öneremem
Çok merak ettim nedir acaba? Biz de şuan derin hamakta sallayıp uyutuyoruz ama uyuyunca yatağına alıyorum,tekrar yatağında uykuya dalamadigi için sık sık uyanıyor ;(
[/QUOTE
hamakta uyusun ben cok uyuttum hamakta
birde bebekler uyandiklarinda uykuya nasil dalacaklarini bilmezler bunu yavas yavas sizin ögretmeniz lazim
ilacin adini ben veremem zaten yasakta ilac ismi falan vermek benim kizima dr kabiz oldugu icin vermisti ama en cok gazda isimize yaradiÇok merak ettim nedir acaba? Biz de şuan derin hamakta sallayıp uyutuyoruz ama uyuyunca yatağına alıyorum,tekrar yatağında uykuya dalamadigi için sık sık uyanıyor ;(
Ben de korktumYa yine mi senönce sancı için okumayacağım dedim konunu zaten korkuyorum diye , ama dayanamadım okudum ,şimdi de uykusuzluk diyorsun ağlıyor diyorsun .. oy ben nerelere gideyim
Şaka bir yana allah önce sana sonra bana kolaylık versin canım .. bugün karnım çok sert .. fenalardayım
İnşallah düzelecek cnm benim...Suan hastanedeyim. Sıra aldım bekliyorum. Inşallah doktor sorunu ve çözümü bulur. Bu sabah kalktığımda kollarimdan asagisinin tutmadigini farkettim ve kas bel agrisindan oturdum hüngür hungur ağladım. Ne olur dua edin allah şifa versin de düzelsin artık bebeğim. Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Bir gece uyudu tamam düzelecek galiba dedim ne kadar umutlandim
insallahİnşallah düzelecek cnm benim...
Youtube de kolik bebekler için diye 1 saatlik vardı onu açtım bana misin demedi. Oysa yorumlarda herkes bebeklere çok iyi geldiğini filan yazmıştı bizde niye etki etmedi anlamadım.Buzuki orhan kolik albümü denedin mi canım bizim bebeğe çok iyi geliyor
Dün doktora götürdüm tekrar doktor hiç bir sıkıntısıniñ olmadığını söyledi. Kusmasi için reflu surubu yazdı. Ağlamalarin devam etmesi halinde bir de idrar tahlili yapalım dedi.ara sayfaları hiç okumadım. dr götürdünüz mü bilmiyorum . bir sıkıntısı olmasın?
benzer şey komşunun başına gelmişti 2 hafta sonra bebeğin kolu çıkıkmış meğer ondan durmuyormuş..doğumda çıkmış
1 saat değil canım 20 dakikaYoutube de kolik bebekler için diye 1 saatlik vardı onu açtım bana misin demedi. Oysa yorumlarda herkes bebeklere çok iyi geldiğini filan yazmıştı bizde niye etki etmedi anlamadım.
Doğrudur. Yani demek istediğim başka bi tane açtım o ise yaramadı. Birde sizin dediginizi deneyeyim.1 saat değil canım 20 dakika
Bize de bir tek bu fayda etti de ondan belki işimize yararDoğrudur. Yani demek istediğim başka bi tane açtım o ise yaramadı. Birde sizin dediginizi deneyeyim.
Allah sesinizi duysun insallahBize de bir tek bu fayda etti de ondan belki işimize yarar
Dün doktora götürdüm tekrar doktor hiç bir sıkıntısıniñ olmadığını söyledi. Kusmasi için reflu surubu yazdı. Ağlamalarin devam etmesi halinde bir de idrar tahlili yapalım dedi.
Dünden beri o surubu veriyorum. Onun dışında eczaneden bir de gaz damlası aldım zinco eczaci tavsiye etti.