Tamam annelik cok guzel bir duygu ama uykusuz da yasanmiyor.

bebeğiniz kolik sanirim benim kizimda boyleydi
biz en son çareyi kara duzen battaniyede sallamayla bulduk
sonra baktik kollarimiz yoruluyor derin bir hamak aldik onda salladik
aslinda çok iyi bir yontemi var ama cocuk cok kucuk öneremem
Çok merak ettim nedir acaba? Biz de şuan derin hamakta sallayıp uyutuyoruz ama uyuyunca yatağına alıyorum,tekrar yatağında uykuya dalamadigi için sık sık uyanıyor ;(

Çok merak ettim nedir acaba? Biz de şuan derin hamakta sallayıp uyutuyoruz ama uyuyunca yatağına alıyorum,tekrar yatağında uykuya dalamadigi için sık sık uyanıyor ;(
[/QUOTE
hamakta uyusun ben cok uyuttum hamakta
birde bebekler uyandiklarinda uykuya nasil dalacaklarini bilmezler bunu yavas yavas sizin ögretmeniz lazim

birde mikro dalgada isitilan ici kumlu kiraz cekirdekli olan urunler var bebegi yatirmada yatagina bunlari koyarak isitirsaniz yatagini gazini rahatlatir
gaz masaji izleyin youtube dan
ayaklarinin altina masaj yapabilirsiniz

ilacin adini ben veremem zaten yasakta ilac ismi falan vermek benim kizima dr kabiz oldugu icin vermisti ama en cok gazda isimize yaradi 😁

Ya yine mi sen :KK70: önce sancı için okumayacağım dedim konunu zaten korkuyorum diye , ama dayanamadım okudum ,şimdi de uykusuzluk diyorsun :KK42::KK17:ağlıyor diyorsun .. oy ben nerelere gideyim :KK23:
Şaka bir yana allah önce sana sonra bana kolaylık versin canım .. bugün karnım çok sert .. fenalardayım:cry:
Ben de korktum :KK43:
Umarım biran önce yola girer bebeğin düzeni

Valla canım çocuğun mizacı dan sanırım :KK43: benimde 2. Çocuğum ayniydi anlattigin kadar olmasa da şuan aynı huysuz yatmayı sevmiyo uykusuzum bende . Düşün 11 aylık artık kabullendim. Dişi sorun gazı sorun uykusu var mizmizdir uyumaz yırtar kendini ağlar. Aksi ve inatci.Çok çektiriyor bana. Oysa ilk çocuğum tam aksine öyle sakin öyle uysaldi ki bebekken dışı çıktığını ağzını açtığında görürdüm ne huysuzluk ne bişey.

Velhasıl kelam çocuğun mizacı budur. Büyüdügunde de farklı yerden patlak veriyor . Üzgünüm alışmaya bak :KK43:

Suan hastanedeyim. Sıra aldım bekliyorum. Inşallah doktor sorunu ve çözümü bulur. Bu sabah kalktığımda kollarimdan asagisinin tutmadigini farkettim ve kas bel agrisindan oturdum hüngür hungur ağladım. Ne olur dua edin allah şifa versin de düzelsin artık bebeğim. Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Bir gece uyudu tamam düzelecek galiba dedim ne kadar umutlandim

Suan hastanedeyim. Sıra aldım bekliyorum. Inşallah doktor sorunu ve çözümü bulur. Bu sabah kalktığımda kollarimdan asagisinin tutmadigini farkettim ve kas bel agrisindan oturdum hüngür hungur ağladım. Ne olur dua edin allah şifa versin de düzelsin artık bebeğim. Artık dayanacak gücüm kalmadı.
Bir gece uyudu tamam düzelecek galiba dedim ne kadar umutlandim
İnşallah düzelecek cnm benim... :dua:

ara sayfaları hiç okumadım. dr götürdünüz mü bilmiyorum . bir sıkıntısı olmasın?
benzer şey komşunun başına gelmişti 2 hafta sonra bebeğin kolu çıkıkmış meğer ondan durmuyormuş..doğumda çıkmış

ara sayfaları hiç okumadım. dr götürdünüz mü bilmiyorum . bir sıkıntısı olmasın?
benzer şey komşunun başına gelmişti 2 hafta sonra bebeğin kolu çıkıkmış meğer ondan durmuyormuş..doğumda çıkmış
Dün doktora götürdüm tekrar doktor hiç bir sıkıntısıniñ olmadığını söyledi. Kusmasi için reflu surubu yazdı. Ağlamalarin devam etmesi halinde bir de idrar tahlili yapalım dedi.
Dünden beri o surubu veriyorum. Onun dışında eczaneden bir de gaz damlası aldım zinco eczaci tavsiye etti.

Dün doktora götürdüm tekrar doktor hiç bir sıkıntısıniñ olmadığını söyledi. Kusmasi için reflu surubu yazdı. Ağlamalarin devam etmesi halinde bir de idrar tahlili yapalım dedi.
Dünden beri o surubu veriyorum. Onun dışında eczaneden bir de gaz damlası aldım zinco eczaci tavsiye etti.

Benim kizim da kolikti. Zinco bizde daha cok rahatsiz etmisti. Biz biogaia aldik. Her gun ayni saatte kullanmaya dikkat ettik. Pes etmedik ve 5 gun sonra falan cok rahatladik. Bazen yine veriyorum. Ama ilk 3 ay her gun ayni saatte verdim. Mesela gaz nobeti aksam 9da basliyordu. Ben 7 de veriyordum. 3 4 saat rahat Uyuyabiliyordu en azindan. Bir de soguk diye yikamamazlik yapma. Bizim bulundugumuz yer de cok soguktu. Aralikta dogum yaptim ben. Ocak subatta buz gibiydi. Kar kiyamet vardi. Salonda elektrikli isiticinin onunde yikardik biz her aksam. Hala aksamlari isiticinin onundr yikiyorum. Havalar isinmasina ragmen cesaret edemiyorum isiticisiz yikamaya. Dus sirasinda bir de bebek yagiyla masaj yapiyordum cok rahatliyordu. Sonra emzirip gazini alip yatiriyordum. Senin gozetiminde yuz ustu uyusun mesela. O sekilde pitir pitir salar gazini. Uyudugu an yuzustu yatir. Mutlaka da basinda bekle tabi. Geciyor ama. 3.aya girdigimiz gun bitti bizim zor donemlerimiz.

X