Geçmiş olsunEki Görüntüle 2947156 buraya yazicam diye sutu tasirdim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt taşı kullanın, tencere tepeleme dolu da olsa taşmıyorEki Görüntüle 2947156 buraya yazicam diye sutu tasirdim :)
Bu yaz görüşelim kız seninle değişiklik olur balım tadım'a gideriz özledimYazlik hemserim o benim yalova dan :)
Sagol canimmGeçmiş olsun![]()
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hepSüt taşı kullanın, tencere tepeleme dolu da olsa taşmıyor![]()
sagol canimGeçmiş olsun![]()
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisineeBu yaz görüşelim kız seninle değişiklik olur balım tadım'a gideriz özledim![]()
Nerede yaşıyorsunSagol canimm
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hep
sagol canim
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisinee![]()
Halbuki ilk geçmiş olsunu ben demistimSagol canimm
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hep
sagol canim
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisinee![]()
Ben istanbuldayim Nevom,anadolu yakasindayim.Yazlari Yalova cinarcik mekik dokuyorum annecigimin yazligina.Cocuklar çimsin diye :)Nerede yaşıyorsun![]()
Tribi hakettiHalbuki ilk geçmiş olsunu ben demistim![]()
Memleket Malatya mı ciddenBen istanbuldayim Nevom,anadolu yakasindayim.Yazlari Yalova cinarcik mekik dokuyorum annecigimin yazligina.Cocuklar çimsin diye :)
Hiiiii seni gormedimHalbuki ilk geçmiş olsunu ben demistim![]()
Aynen aşkoSüt gibi ben de arada kaynadım![]()
Evet annem arapkir, babam hekimhan.Memleket Malatya mı cidden![]()
Estağfurullah canım,takılıyorumHiiiii seni gormedimAsil Jenna'm.Etiketlerin hepsine bakamamisim.Sana da cok tesekkur ederim.Zaten beceriksizim ben dereceyle mayalicam :)
Evet hemşeriyizEvet annem arapkir, babam hekimhan.![]()
Çok ihtiyacımız oluyorKaynayarak mikrop öldürürüm asko![]()