- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Geçmiş olsunEki Görüntüle 2947156 buraya yazicam diye sutu tasirdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt taşı kullanın, tencere tepeleme dolu da olsa taşmıyorEki Görüntüle 2947156 buraya yazicam diye sutu tasirdim :)
Bu yaz görüşelim kız seninle değişiklik olur balım tadım'a gideriz özledimYazlik hemserim o benim yalova dan :)
Sagol canimmGeçmiş olsun
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hepSüt taşı kullanın, tencere tepeleme dolu da olsa taşmıyor
sagol canimGeçmiş olsun
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisineeBu yaz görüşelim kız seninle değişiklik olur balım tadım'a gideriz özledim
Nerede yaşıyorsunSagol canimm
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hep
sagol canim
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisinee
Halbuki ilk geçmiş olsunu ben demistimSagol canimm
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hep
sagol canim
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisinee
Ben istanbuldayim Nevom,anadolu yakasindayim.Yazlari Yalova cinarcik mekik dokuyorum annecigimin yazligina.Cocuklar çimsin diye :)Nerede yaşıyorsun
Tribi hakettiHalbuki ilk geçmiş olsunu ben demistim
Memleket Malatya mı ciddenBen istanbuldayim Nevom,anadolu yakasindayim.Yazlari Yalova cinarcik mekik dokuyorum annecigimin yazligina.Cocuklar çimsin diye :)
Süt gibi ben de arada kaynadımTribi haketti
Hiiiii seni gormedim Asil Jenna'm.Etiketlerin hepsine bakamamisim.Sana da cok tesekkur ederim.Zaten beceriksizim ben dereceyle mayalicam :)Halbuki ilk geçmiş olsunu ben demistim
Aynen aşkoSüt gibi ben de arada kaynadım
Evet annem arapkir, babam hekimhan.Memleket Malatya mı cidden
Estağfurullah canım,takılıyorumHiiiii seni gormedim Asil Jenna'm.Etiketlerin hepsine bakamamisim.Sana da cok tesekkur ederim.Zaten beceriksizim ben dereceyle mayalicam :)
Kaynayarak mikrop öldürürüm askoAynen aşko
Evet hemşeriyizPeki geliyor musunuzEvet annem arapkir, babam hekimhan.
Çok ihtiyacımız oluyorKaynayarak mikrop öldürürüm asko
Kesinlikle Çıktın mı dolaşmaya?Çok ihtiyacımız oluyor