- 21 Kasım 2017
- 27.872
- 120.430
- 598
Biz de ÇekirgeBu da uzun cevaplı bir soru Evimiz var Küçükbalıklı tarafında, Kurşunlu'da yazlığımız var. Yalova'da da annemin evi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de ÇekirgeBu da uzun cevaplı bir soru Evimiz var Küçükbalıklı tarafında, Kurşunlu'da yazlığımız var. Yalova'da da annemin evi var
Amin cancağzımAllah bereket versin o zaman cancağızım
Ben de seni almışım Bursa/Osmangazi benim Eskiden Yalova Yolu üzerindeydik ,Gençosman civarıEvet canım anlaşılıyor nick'ten o yüzden seni izlemeye almışım önceden muhtemelen sen ne taraftasın, ya da nerelisin ?
Ne çok Bursa'lı varmış kk'deBiz de Çekirge
Amin cancağzım
Afiyet olsun Yasoşum. Yoğun hayata bir tatlı mola da ben verebilsem keşke.Eki Görüntüle 2947140 Hayırlı akşamlar
Sabah beri 70 kg kadar balık ayıkladım, artık bir tatlıyı hakettim
Margaret Hale nin elinden olmasa da
DoluNe çok Bursa'lı varmış kk'de
Sağolasın gezenticiğimAfiyet olsun Yasoşum. Yoğun hayata bir tatlı mola da ben verebilsem keşke.
Evet çok yakın bize bizde ordayızBen de seni almışım Bursa/Osmangazi benim Eskiden Yalova Yolu üzerindeydik ,Gençosman civarı
Bursa candır ,güzeldirEvet çok yakın bize bizde ordayız
Karnımızı doyurmaya yemek yapayım da çizkekimiz eksik kalsın.Sağolasın gezenticiğim
Artık cheesecake yapamıyor musun yoksa?
Bende aynı şekildeyimKarnımızı doyurmaya yemek yapayım da çizkekimiz eksik kalsın.
Yaaaa canimm hosbuldum canim benimmm hadi ins ben simdi baslicam misafir geldi :) seni yanliz birakirmiyim ,yazlik hemserimLady bug hemşerimcim sen de pilavını bugün yap benimki çok öksüz kaldı hayırlı olsun bu arada hoşgeldin
Yazlik hemserim o benim yalova dan :)O benimde hemşerim sen nerelisin
Bu aldığın ne tatlısıydı, limonlu çizkek mi?Bende aynı şekildeyim
Bağırsaklarım kurudu resmen
Pırasa aldım kendim için, yapacak dermanım kalmadı
Dedim bari tatlımı hazır alayım, yapacak ne zaman ne de derman var.
Bizim burada Bursalı arkadaşlar varHer memleketle bir bağlantım var nerdeyse Annem Yalova'lı(Yunan göçmeni) ondan dedim Ben Bursa'lıyım. Babam aslen Artvin'li (gürcü göçmeni). Kütüğüm Çorum şuan maalesef . Sen nerelisin?
Anladım tamamYazlik hemserim o benim yalova dan :)
Evet canımBu aldığın ne tatlısıydı, limonlu çizkek mi?
Geçmiş olsunEki Görüntüle 2947156 buraya yazicam diye sutu tasirdim :)