- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
Canimsin ❤Estağfurullah canım,takılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin ❤Estağfurullah canım,takılıyorum
Sen de çok tatlısınCanimsin ❤
Çıktım canımDaha çok alışveriş için çıktımKesinlikle Çıktın mı dolaşmaya?
Bir kac senedir gelmedim,esimle onun memlekete gidince malatyaya da gidecegiz.Teyzelerim dayilarim var orda ozledim cook hepsini.Uzun zaman oldu.Annem gitti 2 sene once nikaha.Biz gidemedikEvet hemşeriyizPeki geliyor musunuz
Sendeee ☺Sen de çok tatlısın
Gelince merkeze mi geliyorsunuzBir kac senedir gelmedim,esimle onun memlekete gidince malatyaya da gidecegiz.Teyzelerim dayilarim var orda ozledim cook hepsini.Uzun zaman oldu.Annem gitti 2 sene once nikaha.Biz gidemedik
Evet hepsi yani cogu merkezdeler.Kernekte bulusallim mi :)Gelince merkeze mi geliyorsunuz
Havalar şahane aşko,tam gezmelik Ben kalabalıktır diye çıkmadım,Pazartesi uzun yürüyüş yaparım diye planlıyorum Senin de çıkman çok iyi olmuşÇıktım canımDaha çok alışveriş için çıktım
2 saat dolaşıp geldim
Sendeee ☺
BuluşalımEvet hepsi yani cogu merkezdeler.Kernekte bulusallim mi :)
Ya,ne güzel olurBuluşalım
Buradaysan birkaç arkadaş daha var toplanalım dedim
Merkeze gitmiyoruz aşko oturduğum semtte marketler, mağazalar geziyoruzSağ olHavalar şahane aşko,tam gezmelik Ben kalabalıktır diye çıkmadım,Pazartesi uzun yürüyüş yaparım diye planlıyorum Senin de çıkman çok iyi olmuş
Yaza inşaallahYa,ne güzel olur
İnşallahYaza inşaallah
Yaa ne guzel olurdu.Neden gelmisler istanbula bizimkiler aklim almiyor.Babam memurmus atanmis gelmis annemde evlilikten dolayi vermis pesine.Oyle boyle kalmisiz.Memleketleri anadoluyu cok seviyorum.Buluşalım
Buradaysan birkaç arkadaş daha var toplanalım dedim
Biliyorum aşkoBenim burası sizin taraf gibi değil maalesef. Yakında park var işte,yürüyüş için iyi oluyor :)Merkeze gitmiyoruz aşko oturduğum semtte marketler, mağazalar geziyoruzSağ ol
İnşaallah canımBende 2 yıl oldu geldim burayaYaa ne guzel olurdu.Neden gelmisler istanbula bizimkiler aklim almiyor.Babam memurmus atanmis gelmis annemde evlilikten dolayi vermis pesine.Oyle boyle kalmisiz.Memleketleri anadoluyu cok seviyorum.
Ama birgun geldigimde seni gormeden gitmem insallah.
Dışarıda hemşeri seviliyorDostluk başka alışveriş başkaIstanbullu milyoncularda malatyali nevosum 1 lira indirim yapmazlar ama hemseri deyince nasil seviniyorlar :)
Elimizde ne varsa artıkBiliyorum aşkoBenim burası sizin taraf gibi değil maalesef. Yakında park var işte,yürüyüş için iyi oluyor :)