- 22 Temmuz 2017
- 44.635
- 132.235
- 598
Sağolasın canım benimHayırlı işler bol kazançlar kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım benimHayırlı işler bol kazançlar kuzum
O benimde hemşerim sen nerelisinLady bug hemşerimcim sen de pilavını bugün yap benimki çok öksüz kaldı hayırlı olsun bu arada hoşgeldin
Her memleketle bir bağlantım var nerdeyse Annem Yalova'lı(Yunan göçmeni) ondan dedim Ben Bursa'lıyım. Babam aslen Artvin'li (gürcü göçmeni). Kütüğüm Çorum şuan maalesef . Sen nerelisin?O benimde hemşerim sen nerelisin
Bursa mi?Her memleketle bir bağlantım var nerdeyse Annem Yalova'lı(Yunan göçmeni) ondan dedim Ben Bursa'lıyım. Babam aslen Artvin'li (gürcü göçmeni). Kütüğüm Çorum şuan maalesef . Sen nerelisin?
EveeeeetBursa mi?
Masallah cancağızım Afiyet olsun ❤Eki Görüntüle 2947140 Hayırlı akşamlar
Sabah beri 70 kg kadar balık ayıkladım, artık bir tatlıyı hakettim
Margaret Hale nin elinden olmasa da
Afiyet olsunEki Görüntüle 2947140 Hayırlı akşamlar
Sabah beri 70 kg kadar balık ayıkladım, artık bir tatlıyı hakettim
Margaret Hale nin elinden olmasa da
Ne taraf?Eveeeeet
Sağolasın cancağzımMasallah cancağızım Afiyet olsun ❤
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun
İyiyim cancağızım, sen nasılsın? Bakıyorum kimse yok,hemen çıkıyorumSağolasın cancağzım
Nasılsın, görüşemiyoruz bu ara?
Bu da uzun cevaplı bir soru Evimiz var Küçükbalıklı tarafında, Kurşunlu'da yazlığımız var. Yalova'da da annemin evi varNe taraf?
Çok şükür cancağzım, bende iyiyimİyiyim cancağızım, sen nasılsın? Bakıyorum kimde yok,hemen çıkıyorum
Her yerdesiniz yani Ben de Bursaliyim. O yuzden sordum :)Bu da uzun cevaplı bir soru Evimiz var Küçükbalıklı tarafında, Kurşunlu'da yazlığımız var. Yalova'da da annemin evi var
Hep iyi ol cancağızım Herkes yoğun bu ara zaten,arada yakalarsak konuşuyoruz Şehzade seni çok yoruyor amaÇok şükür cancağzım, bende iyiyim
Ben tezgahtayken çok nadir girebiliyorum, onda da muhabbete katılamam diye hiç yazamıyorum. Ne zaman bana iş çıkacağı belli olmuyor çünkü
Gerçi bugün oturamadım bile, sırtım ağrıdı artık
Evet canım anlaşılıyor nick'ten o yüzden seni izlemeye almışım önceden muhtemelen sen ne taraftasın, ya da nerelisin ?Her yerdesiniz yani Ben de Bursaliyim. O yuzden sordum :)
Bazen çok yoruluyorum diye üzülüyor, sonra üzüntüsü geçiyor cancağzım. Fazlası ile iş odaklıHep iyi ol cancağızım Herkes yoğun bu ara zaten,arada yakalarsak konuşuyoruz Şehzade seni çok yoruyor ama
Allah bereket versin o zaman cancağızımBazen çok yoruluyorum diye üzülüyor, sonra üzüntüsü geçiyor cancağzım. Fazlası ile iş odaklı
Neyse, yevmiyemi alıyorum, yoksa başına ekşirim şehzadenin