- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
Ne guzel birgun bize de nasip olsun insallah.İnşaallah canımBende 2 yıl oldu geldim buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel birgun bize de nasip olsun insallah.İnşaallah canımBende 2 yıl oldu geldim buraya
Nasip canımNe guzel birgun bize de nasip olsun insallah.
Aynen :) olsun varliklari yeter hepsi kardesim gibi nasil iyiler.Kayisi cekirdeyiyle kuru kayisi getirdilermi bana ayiriyolar ilk daha ne olsun.Dışarıda hemşeri seviliyorDostluk başka alışveriş başka
Daha ne olsunAynen :) olsun varliklari yeter hepsi kardesim gibi nasil iyiler.Kayisi cekirdeyiyle kuru kayisi getirdilermi bana ayiriyolar ilk daha ne olsun.
Bende başında olmama rağmen taşıranlardandımSagol canimm
ay evet almam lazim benim yoksa basindayim hep
sagol canim
Tamam oraya gelince sana yazicam ,ordan da artukbey kahvecisinee
Zaten o süt taşmak icin pusuda bekler :) alicam onu muhakkak.Simdide elimde derece bekliyorum anacim parmagini isirinca der hep o ne beni isirmiyo diyorumBende başında olmama rağmen taşıranlardandım
Süt taşından sonra rahatım
Onu bende yapıyorumBende başında olmama rağmen taşıranlardandım
Süt taşından sonra rahatım
O 2 saniyelik dikkatin farklı yöne kaymasını nasıl fırsat biliyor, çözemedim bir türlüOnu bende yapıyorum
Zaten o süt taşmak icin pusuda bekler :) alicam onu muhakkak.Simdide elimde derece bekliyorum anacim parmagini isirinca der hep o ne beni isirmiyo diyorum
Aynen ya bekleyip bekleyip taşınca deliriyorumAslında süt taşım var ama akla gelmiyorO 2 saniyelik dikkatin farklı yöne kaymasını nasıl fırsat biliyor, çözemedim bir türlü
+1O 2 saniyelik dikkatin farklı yöne kaymasını nasıl fırsat biliyor, çözemedim bir türlü
HemsoooooHer memleketle bir bağlantım var nerdeyse Annem Yalova'lı(Yunan göçmeni) ondan dedim Ben Bursa'lıyım. Babam aslen Artvin'li (gürcü göçmeni). Kütüğüm Çorum şuan maalesef . Sen nerelisin?
Günaydınlar
Günaydın mutlu pazarlar CANlar
Günaydın kuzular
Günaydın