- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Vay anam vayEla falan çok iyi bir kızdı. Şimdi öyle değil
Talat olsun, utku olsun, nimet olsun, tuna olsun. Ne var ne yok karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay anam vayEla falan çok iyi bir kızdı. Şimdi öyle değil
Ooo daha çok gerideymişsinizOlsun yavaş yavaş daha iyiSağol canım. Yok nerde sınıfın yarısından çogu geriden geliyor. 2.gruptayız daha
MasallahBebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Görmedim vallahi. Sen yazınca baktım gerilere. hatlar karıştı o an
Maşallah canım. Zaman hızlı geçiyor. Sağlıcakla kucağına al.Bebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Maşaallah canım çok şükürBebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Malesef çoğu elayı laleyi zor okuyor. İlgilenmiyor aileler galiba. Öğretmenin de yapacak bişeyi kalmıyor. Bazı veliler ev ödevini kendi yazıyormuş misalOoo daha çok gerideymişsinizOlsun yavaş yavaş daha iyi
2.gruptan sonra sen diğer sesleri hafif göstermeye bak
11-13 harften sonra diğerlerini hızlı alıyorlar
Saçlar diken dikenVay anam vay
Kendileri kaybeder Sonra ne yapacaklarMalesef çoğu elayı laleyi zor okuyor. İlgilenmiyor aileler galiba. Öğretmenin de yapacak bişeyi kalmıyor. Bazı veliler ev ödevini kendi yazıyormuş misal
Güler misin ağlar mısın
Ben de öyle yapıyorum. Önden gösteriyorum. Kolaylık oluyor
Saçlar diken diken
Kolaylıklar diliyorum sana ,bol bol hem deMalesef çoğu elayı laleyi zor okuyor. İlgilenmiyor aileler galiba. Öğretmenin de yapacak bişeyi kalmıyor. Bazı veliler ev ödevini kendi yazıyormuş misal
Güler misin ağlar mısın
Ben de öyle yapıyorum. Önden gösteriyorum. Kolaylık oluyor
Saçlar diken diken
Öğretmen anlamıyor sanıyorlar en iyi yazanları atmış öğretmen. Koca sınıfta 4 kişi. Oğlum ikinci sıradaKendileri kaybeder Sonra ne yapacaklar
Seninki akıllı maşaallahO zaman sende çok hızlı gitme sonra sıkılmasın
Sağol canımKolaylıklar diliyorum sana ,bol bol hem de
İyi yapıyorsunÖğretmen anlamıyor sanıyorlar en iyi yazanları atmış öğretmen. Koca sınıfta 4 kişi. Oğlum ikinci sırada
Harf sırasına göre gösteriyorum. Atlayarak gitmiyorum. Yoksa kafası da karışabilir
Sen de sağol canımSağol canım
Maşallah kuzuyaaa hayırla sağlıkla al kucağına inşallah kuzumBebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.
Amin
Anam anam Allah kolaylık versin canom çok tirsiyoruuuuumEla falan çok iyi bir kızdı. Şimdi öyle değil
Teşekkür ederizMaşallah canım çok tebrik ederim
Teşekkürler ablacımTebrikler canım
Eneeeem belliydi ama öndeydi ve gayet iyiydiiii
Çok teşekkür ederim Perişpearlshine canimmmmm tebrik ederim çoook Guzeldiiii
İnşaallah bakalımİyi yapıyorsun
12-13 harf sonrası hepsini kendi söküyor zaten
Sağol canım seneye sıra sendeAnam anam Allah kolaylık versin canom çok tirsiyoruuuuum
Rica ederim canımTeşekkür ederiz
Oyle valla canom bende dert yanarım artık buralardaİnşaallah bakalım
Sağol canım seneye sıra sende
Rica ederim canım