- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
İyiyim herhalde. dün sorsan iyiydim, bugün yerlerdedir hiçbir sebep yokken. boşluk var sanki yüreğimde. Öyle bir değişik.Nasılsın görüşmeyeli tatlı kıs?
senden naber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim herhalde. dün sorsan iyiydim, bugün yerlerdedir hiçbir sebep yokken. boşluk var sanki yüreğimde. Öyle bir değişik.Nasılsın görüşmeyeli tatlı kıs?
Sıkıntı yok inşallah değil mi? Aynı ben de,sağlıkla boğuşmaca, şükretmeceİyiyim herhalde. dün sorsan iyiydim, bugün yerlerdedir hiçbir sebep yokken. boşluk var sanki yüreğimde. Öyle bir değişik.
senden naber?
Şu an cevabını bilmediğim sorular soruyorsun içimde boğuştuğum şeyler var desem daha doğru olur herhalde. Çok şükür bugünümüze.Sıkıntı yok inşallah değil mi? Aynı ben de,sağlıkla boğuşmaca, şükretmece
Hormonlardandir ,geçer inşallah . Senin cıvıl cıvıl hallerine alışkınım hep,insallah tekrar öyle hissedersin. Allah ferahlık versin sana ❤Şu an cevabını bilmediğim sorular soruyorsun içimde boğuştuğum şeyler var desem daha doğru olur herhalde. Çok şükür bugünümüze.
İnşallah kuşum.Hormonlardandir ,geçer inşallah . Senin cıvıl cıvıl hallerine alışkınım hep,insallah tekrar öyle hissedersin. Allah ferahlık versin sana ❤
Allah ferahlık versinŞu an cevabını bilmediğim sorular soruyorsun içimde boğuştuğum şeyler var desem daha doğru olur herhalde. Çok şükür bugünümüze.
İnşallah kuşum.
Mesajını görmedi
Aynen görmedi hiç keyfi yok.Biraz enerji katayım dedimMesajını görmedi
Dalgınlık olabiliyorAynen görmedi hiç keyfi yok.Biraz enerji katayım dedim
Sen nasılsın canım
Ah o Ela Lale ahDalgınlık olabiliyor
Bende iyiyim. Malum haftasonu trafiği çocukları yıkadım. Çamaşırı dersi derken okuma yaptırıyorum bol bol mideme ağrı giriyor okutana kadar
Allah kolaylık versinDalgınlık olabiliyor
Bende iyiyim. Malum haftasonu trafiği çocukları yıkadım. Çamaşırı dersi derken okuma yaptırıyorum bol bol mideme ağrı giriyor okutana kadar
İyiyim canım,sen de iyisin inşallahJenna16 jennoş naber
Ela falan çok iyi bir kızdı. Şimdi öyle değilAh o Ela Lale ah
Sağol canım. Yok nerde sınıfın yarısından çogu geriden geliyor. 2.gruptayız dahaAllah kolaylık versin
Okumaya geçti miBütün harfleri bitirdiler mi
Allah iyilik versin canım çok şükürİyiyim canım,sen de iyisin inşallah
Allah daim etsin canımAllah iyilik versin canım çok şükür
Bebiş 20 haftaya girdi çok şükür 16. haftadan beri bayağı tekmeleri belli oluyor. karnım da büyüdü biraz. Sesime Tepki veriyor. O çok güzel bir duygu. Tekmelesin diye sesleniyorum, hop 10-15 saniye sonra oynuyor karnım çok şükür Allah’ıma.Nasılsın canım bebişimiz kaç aylık oldu,karnın büyüdü mü,hareket ediyor muAnlat biraz
AminAllah ferahlık versin
Görmedim vallahi. Sen yazınca baktım gerilere. hatlar karıştı o anMesajını görmedi