- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Bir şeyler bulmak lazımEvet bu olabilir bence de abla iyi dedin dışarda yiyemiyorsa bu mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şeyler bulmak lazımEvet bu olabilir bence de abla iyi dedin dışarda yiyemiyorsa bu mantıklı
Saatlerce sıcak kalırÇokzel fikir aşko
Bence de ,en iyi yolu oSaatlerce sıcak kalır
Dükkan ne oldu peki sorunmu var yoksa.Artık araba ile satış yaptığımız için her düzeneğim yok ablam. Kuru şeyleri yemek hem daha hızlı, hemde kolay oluyor
Dün bir çorba istedim lokantadan, içemedim dışarıda
Hep kuru yemek olmuyorBence de ,en iyi yolu o
Bagirsaklar da kuruyor sonraHep kuru yemek olmuyor
Su içse wcden çıkmazBagirsaklar da kuruyor sonra
Evet, çorba İçin çay termosu olur dediğin gibi. En azından kupa bardakta rahat içilir.Acil tarafından ayarlaÇay termosu bile olur neden olmasın
Yemek için bulursam sebze falsn pişirebilirsin.
Salata yapsan oda iyi olur.Sosunu yanına alır yerken dökersin.
Oda faydalı olur.
Aynen aşkoSu içse wcden çıkmaz
En iyisi çorba ve salata
Bende aynısını dedim nevoş iyi olur aslında.Çorba yapsan ve bir termos ayarlasan nasıl olurTarhana ve mercimek olabilir.Akşam yap sabah ısıt doldur termosa
Ablam, dükkan sahibi ile 1 aylık kendimizi denemek için 1500₺ anlaşmıştık. Ay sonunda iş tutarsa 2500₺’e çıkacaktı.Dükkan ne oldu peki sorunmu var yoksa.
Dediğin gibi kuru şeyleri yemek daha pratik aslında,böylede sıkıntılar yaratıyor maalesef.
Evden sıcak çorba filan getirme şansın yokmu hiç termosa filan koysan aslında.
Çok iyi olurEvet, çorba İçin çay termosu olur dediğin gibi. En azından kupa bardakta rahat içilir.
Fazladan çay termosum var aslında, ama küçük olanlardan bulayım netten
Yoksa zor ablamBende aynısını dedim nevoş iyi olur aslında.
Dükkan sahibi yastaAblam, dükkan sahibi ile 1 aylık kendimizi denemek için 1500₺ anlaşmıştık. Ay sonunda iş tutarsa 2500₺’e çıkacaktı.
Adam bir anda 3000₺ fazladan istedi, siz bu parayı rahat rahat ödersiniz dedi.
Bizde en acilinden belediye ile konuştuk, sağolsunlar arabada satış yapmamıza izin verdiler.
Zaten aracı da ticari bir araç ile değiştirmiştik, şimdi arabada ama aynı sokakta satış yapıyoruz
Bizi kendisi bu yola itti. Müşterilerde bizi bırakmayın, böyle arabada satın, sizden aldığımız gibi balığı hiçbir yerde bulamıyoruz diyorlar.Dükkan sahibi yasta
HaketmişBizi kendisi bu yola itti. Müşterilerde bizi bırakmayın, böyle arabada satın, sizden aldığımız gibi balığı hiçbir yerde bulamıyoruz diyorlar.
Dükkan sahibi hiç ortalıkta görünmüyor desem yeri
Mahalleliden çok büyük tepki topladı
Dün mesela, tezgahı açmamızı bekleyemeyenler oldu.Dükkan sahibi yasta
Amin canım, helalinden inşallahHaketmiş
Tabi balıklarınız çok güzel,taze taze
Allah daha çok versin
Maşaallah canım çok şükürDün mesela, tezgahı açmamızı bekleyemeyenler oldu.
Karides ve mezgitte getirmiştik, direkt tezgaha koymadan kasaları aldılar
Ondan sadece barbun, hamsi ve istavriti paylaşabildim
Eski dükkan sahibine satmayın Yağmurlu havada su bulamasın, uyaniksporAblam, dükkan sahibi ile 1 aylık kendimizi denemek için 1500₺ anlaşmıştık. Ay sonunda iş tutarsa 2500₺’e çıkacaktı.
Adam bir anda 3000₺ fazladan istedi, siz bu parayı rahat rahat ödersiniz dedi.
Bizde en acilinden belediye ile konuştuk, sağolsunlar arabada satış yapmamıza izin verdiler.
Zaten aracı da ticari bir araç ile değiştirmiştik, şimdi arabada ama aynı sokakta satış yapıyoruz