- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ay ablayaa gitmedinde tabi doktoradaBen canımın kıymetini pek bilmediğim için yumurta kadar şiştiğini 5 dk sonra farkettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ablayaa gitmedinde tabi doktoradaBen canımın kıymetini pek bilmediğim için yumurta kadar şiştiğini 5 dk sonra farkettim
Haftalık mı yapıyorsun yemeğiniAmin canım
Evet, biraz toparlama ve yemek işlerimi halletmem lazım
En büyük etken de o zaten. Ben annemin evinde bile WC çıkmakta zorlanırımBirde wc değişiyor. Psikolojikte etkiliyor
Yok gitmedim canımAy ablayaa gitmedinde tabi doktorada
Sıkıntı o zaten yoksa yemeğe bir şekilde alışırsınEn büyük etken de o zaten. Ben annemin evinde bile WC çıkmakta zorlanırım
Yok canım, 2 günlük yapıyorum. Genelde akşamları halletmeye çalışıyorum.Haftalık mı yapıyorsun yemeğini
Artık araba ile satış yaptığımız için her düzeneğim yok ablam. Kuru şeyleri yemek hem daha hızlı, hemde kolay oluyorTekrarlar bu sulu bişiler yeme şansın yokmu hiç oradayken gene çok dikkat et ilerlemesin sakın.
O daha güzelmişTaze taze güzel balıklarYok canım, 2 günlük yapıyorum. Genelde akşamları halletmeye çalışıyorum.
Bazen kalan balıklar oluyor, onları yiyoruz
Evet canım, tezgah toplanırken kalanları ayıklıyorum. Eve gelince yiyoruzO daha güzelmişTaze taze güzel balıklar
Oy oy masallah sen enerjik olmucanda kim olcak bendede kozalak macunu var gidip yiyim bari yüzümü evire çevire pek sevmemBende kozalak özü, arı sütü, kış çayı, bal ve polen ile geçirdim. Fazlası ile enerjikim bebeyim
Bele, sırta, bacaklara vuruyor canım. Bu ara hep dışarıda olduğum İçin katı beslendim, her şeyin müsebbibi bunlar
Çorba yapsan ve bir termos ayarlasan nasıl olurTarhana ve mercimek olabilir.Akşam yap sabah ısıt doldur termosaArtık araba ile satış yaptığımız için her düzeneğim yok ablam. Kuru şeyleri yemek hem daha hızlı, hemde kolay oluyor
Dün bir çorba istedim lokantadan, içemedim dışarıda
Afiyet olsunEvet canım, tezgah toplanırken kalanları ayıklıyorum. Eve gelince yiyoruz
Yakın canım, tam çaprazımızda kalıyor. Ama ben yiyemiyorum, sıkıntı bendeOy oy masallah sen enerjik olmucanda kim olcak bendede kozalak macunu var gidip yiyim bari yüzümü evire çevire pek sevmem
Oyy kıyamam ya valla sıcak yemek satan yerler falan yakın olsada orda yeseniz işte .
Amin cancağızımİnşallah cancağzım
Pambıkımmm
Onu düşündüm dün, eşime de söyledim.Çorba yapsan ve bir termos ayarlasan nasıl olurTarhana ve mercimek olabilir.Akşam yap sabah ısıt doldur termosa
Evet bu olabilir bence de abla iyi dedin dışarda yiyemiyorsa bu mantıklıÇorba yapsan ve bir termos ayarlasan nasıl olurTarhana ve mercimek olabilir.Akşam yap sabah ısıt doldur termosa
Acil tarafından ayarlaÇay termosu bile olur neden olmasınOnu düşündüm dün, eşime de söyledim.
Bunun kışı var, termos tarzında yemek kapları lazım bize. Araştırmaya da girdim
Çokzel fikir aşkoÇorba yapsan ve bir termos ayarlasan nasıl olurTarhana ve mercimek olabilir.Akşam yap sabah ısıt doldur termosa