- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Günaydınlar pericanOyy sabah sabah canım çekti
Antep fıstıklı cikolatamm
Günaydın sütlaçlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar pericanOyy sabah sabah canım çekti
Antep fıstıklı cikolatamm
Günaydın sütlaçlarim
Öyle yasom vallahi öyle geçsin diye hiç yemediğim şeyleri yedim içtim vallagereken neyse ne duyarsak yapalim hazır ilaçları içmekten daha iyi dogal enazindan.Öksürüğü kesmenin her yolunu denemek lazım canım. Yoksa insanda ne baş bırakıyor, ne ciğer ne de boğaz
İyileşemiyorsun, en azından bende öyle oluyor.
Bugün bel bakımından iyi gibiyim, ters hareketim falan olmadı. Muhtemelen hemoroidden
PambıkımmmGünaydın
Abla ayağında ne var nolduŞişlik yok ama biraz morluk var
Sen nasılsın Bugün evde misin
Yasocum genemi tekrarladı yoksa hemoroid sorunu.Öksürüğü kesmenin her yolunu denemek lazım canım. Yoksa insanda ne baş bırakıyor, ne ciğer ne de boğaz
İyileşemiyorsun, en azından bende öyle oluyor.
Bugün bel bakımından iyi gibiyim, ters hareketim falan olmadı. Muhtemelen hemoroidden
Hay allahyaa çok geçmiş olsun ablaAyağıma masa düştü canımŞişip morardıBuz falan koydum toparladı.Canım normalde sağ ayağım,bacağım ağrıyor.Ondan anlamıyorum ağrıyor mu
Dün ayağına masa düşmüşAbla ayağında ne var noldu
Çok şükür canım benim, iyiyim. Birazdan eşimi uyandırıp, tezgahı açmaya çıkacağız inşallah.Şişlik yok ama biraz morluk var
Sen nasılsın Bugün evde misin
Bir şey yok canım geçti şükürAbla ayağında ne var noldu
Öyleymiş abla okudum şimdiDün ayağına masa düşmüş
İşiniz rast gitsinÇok şükür canım benim, iyiyim. Birazdan eşimi uyandırıp, tezgahı açmaya çıkacağız inşallah.
Bir aksilik çıkmaz ise, yarın evdeyim inşallah
O ağırlıkla ayak şişmiş ve morormış hemen .Öyleymiş abla okudum şimdi
Nasıl acimıştır
Ben canımın kıymetini pek bilmediğim için yumurta kadar şiştiğini 5 dk sonra farkettimÖyleymiş abla okudum şimdi
Nasıl acimıştır
Bende kozalak özü, arı sütü, kış çayı, bal ve polen ile geçirdim. Fazlası ile enerjikim bebeyimÖyle yasom vallahi öyle geçsin diye hiç yemediğim şeyleri yedim içtim vallagereken neyse ne duyarsak yapalim hazır ilaçları içmekten daha iyi dogal enazindan.
Nalet kaburgalarimdan etcek beni
İnşallah dahada iyi ol kuzumHemoroidde bel ağrısı falan yapiyormu ilk kez duydum yasom oda zor olur ya
Aman dikkat et abla inşallah olmasın birdahaBir şey yok canım geçti şükür
2 gün önce ufak bir kaza oldu
Birde wc değişiyor. Psikolojikte etkiliyorBende kozalak özü, arı sütü, kış çayı, bal ve polen ile geçirdim. Fazlası ile enerjikim bebeyim
Bele, sırta, bacaklara vuruyor canım. Bu ara hep dışarıda olduğum İçin katı beslendim, her şeyin müsebbibi bunlar
Ablam, hep hamurişi tarzında yedim tezgahtayken. WC çıkamayınca, tekrarlıyorYasocum genemi tekrarladı yoksa hemoroid sorunu.
İnşaallah canım sağ olAman dikkat et abla inşallah olmasın birdaha
Tekrarlar bu sulu bişiler yeme şansın yokmu hiç oradayken gene çok dikkat et ilerlemesin sakın.Ablam, hep hamurişi tarzında yedim tezgahtayken. WC çıkamayınca, tekrarlıyor
Amin canımİşiniz rast gitsin
İyi yarın biraz dinlenir evinle ilgilenirsin