- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.723
Günün daha çok kutlu olsun o zaman abla.Öğretmenler günün kutlu olsun canım
26 yıllık Edebiyat öğretmeniyim
Öncelikle kulübün ablasıyim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün daha çok kutlu olsun o zaman abla.Öğretmenler günün kutlu olsun canım
26 yıllık Edebiyat öğretmeniyim
Öncelikle kulübün ablasıyim ama
Daha bitmedi. Ama bu kadar fark olmazdı. Evet. Şeytanın bacağını kırıcam sanırım Yinede belli olmaz. Teşekkür ederimTebrik ederim canım, şeytanın bacağını kırdın
Hayırlı sabahlar cantanemGünaydın hayırlı sabahlar
WunderLost @pearlshine Elhan @Yasnaz Margaret Hale ve tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız
Senin de gelinciğimGünün daha çok kutlu olsun o zaman abla.
2. bildirim de gitse o fark kapanmaz, hatta daha da açılır canım. Rica ederimDaha bitmedi. Ama bu kadar fark olmazdı. Evet. Şeytanın bacağını kırıcam sanırım Yinede belli olmaz. Teşekkür ederim
Onun sakin durduğuna bakma.Sadece sonlanmadan inanmazÇok mutlu ve heyecanlıNe hava atacak şimdi2. bildirim de gitse o fark kapanmaz, hatta daha da açılır canım. Rica ederim
Tahnminen 1 saatte pişermi acaba yasocan,düdüklüyede bağlı aslında..Bir şey sormak istiyorum
Köy horozu düdüklüde kaç saatte pişer?
Bilenler bana yardımcı olursa sevinirim
Canım iki saatten sonra mutfağı miss gibi tavuk kokusu sararsa piştigini anlarsın...Bir şey sormak istiyorum
Köy horozu düdüklüde kaç saatte pişer?
Bilenler bana yardımcı olursa sevinirim
Bendede çok selamlarWunderLost un hepinize selamı var
Onun sakin durduğuna bakma.Sadece sonlanmadan inanmazÇok mutlu ve heyecanlıNe hava atacak şimdi
AleykümselamBendede çok selamlar
Hocam Öğretmenler Günün kutlu olsunCanım iki saatten sonra mutfağı miss gibi tavuk kokusu sararsa piştigini anlarsın...
Aleykümselam
Ben hiç beklemiyordum ya
Atsın vallahi, hakkıdır
Teşekkür ederim hanımcimHocam Öğretmenler Günün kutlu olsun
Ablam, düdüklüm eski tip.Tahnminen 1 saatte pişermi acaba yasocan,düdüklüyede bağlı aslında..