- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Bende iyiyim sağol name nerelerde hiç gözükmüyor gelmiyormu artık.Çok şükür iyiyim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim sağol name nerelerde hiç gözükmüyor gelmiyormu artık.Çok şükür iyiyim sen
Çok teşekkür ederim canımGünaydın hayırlı sabahlar
@WunderLost pearlshine Elhan @Yasnaz @Margaret Hale ve tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız
Navlle gelmiyor ya diyor zaten sen daha aktifsin. Anne diyorBende iyiyim sağol name nerelerde hiç gözükmüyor gelmiyormu artık.
Niyi gelmiyor ki buraya özletti kendini..Navlle gelmiyor ya diyor zaten sen daha aktifsin. Anne diyor
Söyliyeyim gelsinNiyi gelmiyor ki buraya özletti kendini..
Gelsin arada burayada elir en azından.Söyliyeyim gelsin
Senin akrabalarmı yoksa.Burda Akraba.olanlar .var bir ben giriyorum en cok
EvetSenin akrabalarmı yoksa.
Mesaj alındı şimdi..
Biz çok tatlıyızdırSeni bizim bölüme transfer edelimSüpersiniz... ben hep bdv'ye bakardım kadınlar kulubünde, ne süper olaylar oluyormuş meğer burada :) ve ne tatlı insanlar varmış..bdv'deki kaos, ihtiras ve dramdan sonra burası ne iyi geldi çok sağolun :)
Bencede çok iyi oy aldınDemek sunuma biraz özenseydin.1.lik gelirdiHayırlı sabahlar. Akşam etiketine sabah mesajı
Umduğumdan fazla oy almışım. Tarif güzel ama istediğim gibi sunum ve çekim yapamadım o günkü şartlardan dolayı. KK ya patlıcan olsun yeter kiPatlıcanlı tatlı var mıymış ona da bakayım ben bi ara
Öğretmenler günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canım tanem. Elhan Abla’nın öğretmen olduğunu ben niye bilmiyorum!?!??
Günaydın canımmGünaydın hayırlı sabahlar
@WunderLost pearlshine Elhan @Yasnaz @Margaret Hale ve tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İyiki varsınız
Ablacım ya öğretmenler günün kutlu olsun hocamÖğretmenler günün kutlu olsun canım
26 yıllık Edebiyat öğretmeniyim
Öncelikle kulübün ablasıyim ama