- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İşleri güçleri arkamdan konusmalari Allah'ım ya sinir oldum varya çocuktan al haberi demiyorlar boşunaMeleklerin bundan haberi var mı peki ahsjajka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşleri güçleri arkamdan konusmalari Allah'ım ya sinir oldum varya çocuktan al haberi demiyorlar boşunaMeleklerin bundan haberi var mı peki ahsjajka
Bana vermişsin tekrar tesekkür ederimHayret o böyle yapmazdı. Özbeğe kesin oy veririm diyordum. Çekimi çok çekmedi beni.
Bana diyemiyorlar benden çekiniyorlar çünkü ben ağızlarının payını veriyorum diyeVur valla canım. Ben hep diyorum ki ben yeterince dertle üzüntüyle uğrasıyorum baskalarını pohpohlayamam artık üzülen onlar olsun diyorum
Aman duymasın üzülürÖzbek pilavı kimindi? Çekimi çok iyi değildi onun. Blue Peri filtresi lazımdı ona.
Bende suanda kimseden duymadım ama diyolardır elbet arkamdanBana diyemiyorlar benden çekiniyorlar çünkü ben ağızlarının payını veriyorum diye
En güzeli hiç altta kalmaBana diyemiyorlar benden çekiniyorlar çünkü ben ağızlarının payını veriyorum diye
Sinir oluyorum sadece çocuklarının yanında saçma sapan konuşuyorlar her zaman onlar çocuk akıllarında tutarlarAllah akıl fikir versin
Sakın kafana takma
Yaşlı kadın diye üzülüyorum gitmiş 18 yaşındaki kardesime sormuşEn güzeli hiç altta kalma
İnsanın psikolojisi bozuluyorBenimde ikizler 2 yıl sonra olduYanlış teşhis bir sürü ilaç kullandım.Tabi haliyle kilo sldım.Göbek mi bebek mi,oldu mu olmadı mıHer ay aynı muhabbetSinir oluyorum sadece çocuklarının yanında saçma sapan konuşuyorlar her zaman onlar çocuk akıllarında tutarlar
Kardeşin ne bilsinYaşlı kadın diye üzülüyorum gitmiş 18 yaşındaki kardesime sormuş
Ya insanları anlamıyorum sanane ki dimiİnsanın psikolojisi bozuluyorBenimde ikizler 2 yıl sonra olduYanlış teşhis bir sürü ilaç kullandım.Tabi haliyle kilo sldım.Göbek mi bebek mi,oldu mu olmadı mıHer ay aynı muhabbet
Bayağı kafayı yemiştim
Yaşlıları geneli böyle densiz. Allah bizim de sorunumuzu hayır etsin.İşleri güçleri arkamdan konusmalari Allah'ım ya sinir oldum varya çocuktan al haberi demiyorlar boşuna
Dimi ayıp diye birşey var insanın özeli de kalmadi pes yaniKardeşin ne bilsin
Belki ben çocuk istemiyorumKime neDimi ayıp diye birşey var insanın özeli de kalmadi pes yani
Evleri pis midem almıyor ben her evden yemek yiyemiyorum evde 3 erkek 1yasli anneanne yaşıyor hijyen değil bir bardak çay zor içiyorum evi asla havalandirmiyorlar ya insan kahvaltılık bıçağını yalar miYaşlıları geneli böyle densiz. Allah bizim de sorunumuzu hayır etsin.
Densizlik ırsi herhalde.Ya insanları anlamıyorum sanane ki dimi
Korunsa sanane korunmasa sanane ayy ilk evlendigimiz dönemlerde dayısının çocukları gelmiş karnıma dokunuyor keşke sizinde çocuğunuz olsa diyor gelse delirme
Ya çocukları sanki büyümüşte küçükmüş hep onların yanlarinda konuşulduğu için herşey terbiyesizlerDensizlik ırsi herhalde.
Son soru cümlesi yetti bana ahsjahsjEvleri pis midem almıyor ben her evden yemek yiyemiyorum evde 3 erkek 1yasli anneanne yaşıyor hijyen değil bir bardak çay zor içiyorum evi asla havalandirmiyorlar ya insan kahvaltılık bıçağını yalar mi
Daha neler neler var bilsen ağzın açık kalır . Yer sofrası yağlı yemek yendi çocuklar ağzını bez sofra bezine siliyor bayılacammm düşündükçe ellerini yıkıyorlar banyo arkası kimim havlusu fark etmez sil gitsinSon soru cümlesi yetti bana ahsjahsj
Sofra bezine ağız silmek mi? Nerdeyiz ya 80li yıllar Türk köy filmi mi burası kendinize gelinDaha neler neler var bilsen ağzın açık kalır . Yer sofrası yağlı yemek yendi çocuklar ağzını bez sofra bezine siliyor bayılacammm düşündükçe ellerini yıkıyorlar banyo arkası kimim havlusu fark etmez sil gitsin