- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduAyy bu erkek taraf nasıl insanlar anlamıyorum eşimin anneannesine sinir oldum
Ya 18 yaşında ki kız kardeşim onlara gitmiş eşya vermeyeNe oldu
Bencede o
Benimde favorilerim arasındaydı
Ahahhahaajsjsjjs oğlan durmuyor, yazamadım.Bencede o
Of ya bu insanlar neden böyleYa 18 yaşında ki kız kardeşim onlara gitmiş eşya vermeye
-Demis limon hamile mi bizim evden birşey yiyip içmiyor o da demiş ki hayır değil olsa söylerdi
-limon korunuyo mu demiş 25 yaşındaki kaynimin yanında kardeşim diyor çok utandım yok nasip Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur demiş
Biz anldık olsunAhahhahaajsjsjjs oğlan durmuyor, yazamadım.
Eşimin dayisi ve 2.sinifa giden oğlu geldi uğradı bana oturuyoruz durduk yere bana dedi ki kulağıma eğildi annem söyledi limonun evine melek girmiyor çünkü çok eşyası var dedi üzüldün mi dedi buda 2.sok
Özbek pilavı kimindi? Çekimi çok iyi değildi onun. Blue Peri filtresi lazımdı ona.Benimde favorilerim arasındaydı
Ama bazı pilavlar çok oy alır diyordum.
Duvaklı pilav,ciğerli pilav,kavurmalı pilav,özbek pilavı
Bende her oylama da birkez daha şaşırıyorumBenimde favorilerim arasındaydı
Ama bazı pilavlar çok oy alır diyordum.
Duvaklı pilav,ciğerli pilav,kavurmalı pilav,özbek pilavı
Artık canıma tak etti yüzüne vuracam ben yaşlı üzülmesin kırılmasın dedikce gelinlerine soruyor sürekli hamile mi size söyledi mi diyeOf ya bu insanlar neden böyle
Seninki yine yaşlı ananeymiş benm kaynanam 20 yasında ki kaynımın yanında korunmuyosunuz dimi demişti yeni evliydim ozaman. Kaynımda sanane anne ayıp ya dedi. Sanki oğlunun hastalığını bilmiyor gibi sordu bide
Meleklerin bundan haberi var mı peki ahsjajkaEşimin dayisi ve 2.sinifa giden oğlu geldi uğradı bana oturuyoruz durduk yere bana dedi ki kulağıma eğildi annem söyledi limonun evine melek girmiyor çünkü çok eşyası var dedi üzüldün mi dedi buda 2.sok
Assosyal inÖzbek pilavı kimindi? Çekimi çok iyi değildi onun. Blue Peri filtresi lazımdı ona.
Hayret o böyle yapmazdı. Özbeğe kesin oy veririm diyordum. Çekimi çok çekmedi beni.Assosyal in
Vur valla canım. Ben hep diyorum ki ben yeterince dertle üzüntüyle uğrasıyorum baskalarını pohpohlayamam artık üzülen onlar olsun diyorumArtık canıma tak etti yüzüne vuracam ben yaşlı üzülmesin kırılmasın dedikce gelinlerine soruyor sürekli hamile mi size söyledi mi diye
Allah akıl fikir versinEşimin dayisi ve 2.sinifa giden oğlu geldi uğradı bana oturuyoruz durduk yere bana dedi ki kulağıma eğildi annem söyledi limonun evine melek girmiyor çünkü çok eşyası var dedi üzüldün mi dedi buda 2.sok