Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumHepinizin ellerine sağlık ne güzel pilavlar yapmışsınız seçmekte zorlandım.
İç kestane pilavı, patlıcan mantolu pilav ve Ali paşa pilavına verdim oylarımı![]()
Yok artık, mandıraya gitseymiş3 market gezdim. Toz şeker yok
Adamın biri bimden bütün süt kolilerini aldı 600 küsür ödedi
Bide pişkin bol bol süt içelim diyor
Bende yeni geldim.Marketleri gezdim.Yeni bir market açılmış.Sanki bedava veriyorlar çok kalabalık3 market gezdim. Toz şeker yok
Adamın biri bimden bütün süt kolilerini aldı 600 küsür ödedi
Bide pişkin bol bol süt içelim diyor
Valla hepsini aldı 2 arabaya doldurdu. Karına satacak galiba sinsiYok artık, mandıraya gitseymiş![]()
Evet bende şimdi geldim. Alışveriş yaptım.. Fiyatlar daha da artacakBende yeni geldim.Marketleri gezdim.Yeni bir market açılmış.Sanki bedava veriyorlar çok kalabalıkHiç uygun değildi
![]()
YandıkValla hepsini aldı 2 arabaya doldurdu. Karına satacak galiba sinsi
Evet bende şimdi geldim. Alışveriş yaptım.. Fiyatlar daha da artacak
İyi yapıyorsun canım. İnstagram da kullandığım yok gerçiYandıkYol üstünde 6 markete girdim.Sebzede uçmuş.Sabah instagramda birinde ıspanak,pırasa fiyatı görüp diğerlerine baktım.Sonra en uygun o diye yol sonunda ona girdim.Her yerde 5 ben 3buçuğa aldım.Pırasada öyle 2 lira farklı
Ben artık instagramda marketlerimizi takip efip.Uygun olanı gidip alıyorum
Ben en çok bunlara bakıyorum.Şimdi tüm marketlerin varİyi yapıyorsun canım. İnstagram da kullandığım yok gerçi
Kafalarına göre fiyat biçiyorlar
Bende bakıyorum. Aktüel den takip ediyorumBen en çok bunlara bakıyorum.Şimdi tüm marketlerin var![]()
Başka çare yokBende bakıyorum. Aktüel den takip ediyorumşok bim a101 migros
Keşke elimizde olsa da etsekKeşke çok destek olabilsek
Deneyecem bakalım zorlamam zaten.
Sebeb neden olayı...Çok daha fazlası...
İlk gen deneyim bakalım bununla nerdeyse 4-5 kilo veren olmuş 3 günde.
Battık resmenAllah yardımcıları olsun. Çok zor. İş verende zorlanıyor haliyle. Çıkarmaya mecbur kalmıştır
Şu dakika dolar tam 12 oldu![]()
Ben bu işten gerçekten anlamıyorum.
Bende bakıyorum. Aktüel den takip ediyorumşok bim a101 migros