Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Sofra bezine ağız silmek mi? Nerdeyiz ya 80li yıllar Türk köy filmi mi burası kendinize gelin 😐
Paraları yok desen bok gibi paraları bar sadece dışarıya 10 bin para verip parke taşı döşettiler evlerinin önü diye .. evin içine görsen halılar anneannenin ceyizlikleri insan iki halı almaz mi eve bekarlar evin tek kızı kaynanam gerisi erkek hiç hijyen nedir bilmiyorlar

Paraları yok desen bok gibi paraları bar sadece dışarıya 10 bin para verip parke taşı döşettiler evlerinin önü diye .. evin içine görsen halılar anneannenin ceyizlikleri insan iki halı almaz mi eve bekarlar evin tek kızı kaynanam gerisi erkek hiç hijyen nedir bilmiyorlar
Onlara göre bunlar normal şeyler🤷🏻‍♀️

Hayat kalitesi böyle bir şey. 🙄

Bana evine melek girmez çok eşyan var diyen çocuğun annesi eve koltuk takımı aldırana kadar söylene soylene aldırdı hemde kayni aldı bana gelmiş çocuğu diyor ki eşyaları aldırmak icin çok ağladın dimi 🤦🤦🤦
Bizde evlendiğimizde fazla almayın tayincisiniz dediler😄7 yıl bir yerde,10 yıl bir şehirde oturdum.Sanki her yıl tayinimiz😄

Bizde evlendiğimizde fazla almayın tayincisiniz dediler😄7 yıl bir yerde,10 yıl bir şehirde oturdum.Sanki her yıl tayinimiz😄
Bide evim 2+1 esyam yok göze batan çiçeklerim ben taşınma olur diye öyle lüks eşya bile almadım niye gözlerine batmış anlayamadim

86704A5E-866F-41FF-95D0-F9A4A1A2E2FD.jpeg
Bu oylamanın üstüne iyi gider. Gel C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. , birlikte yiyelim 🤣🤣

Back