Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ya 18 yaşında ki kız kardeşim onlara gitmiş eşya vermeye
-Demis limon hamile mi bizim evden birşey yiyip içmiyor o da demiş ki hayır değil olsa söylerdi
-limon korunuyo mu demiş 25 yaşındaki kaynimin yanında kardeşim diyor çok utandım yok nasip Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur demiş

Of ya bu insanlar neden böyle
Seninki yine yaşlı ananeymiş benm kaynanam 20 yasında ki kaynımın yanında korunmuyosunuz dimi demişti yeni evliydim ozaman. Kaynımda sanane anne ayıp ya dedi. Sanki oğlunun hastalığını bilmiyor gibi sordu bide

Benimde favorilerim arasındaydı
Ama bazı pilavlar çok oy alır diyordum.
Duvaklı pilav,ciğerli pilav,kavurmalı pilav,özbek pilavı
Özbek pilavı kimindi? Çekimi çok iyi değildi onun. Blue Peri filtresi lazımdı ona.

Artık canıma tak etti yüzüne vuracam ben yaşlı üzülmesin kırılmasın dedikce gelinlerine soruyor sürekli hamile mi size söyledi mi diye

Meleklerin bundan haberi var mı peki ahsjajka

Artık canıma tak etti yüzüne vuracam ben yaşlı üzülmesin kırılmasın dedikce gelinlerine soruyor sürekli hamile mi size söyledi mi diye
Vur valla canım. Ben hep diyorum ki ben yeterince dertle üzüntüyle uğrasıyorum baskalarını pohpohlayamam artık üzülen onlar olsun diyorum

Allah akıl fikir versin
Sakın kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…