- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Yardım yapacaz bununlaTabii ki şekerciğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardım yapacaz bununlaTabii ki şekerciğim
800 ü bulur diyolar. Dolar da 12 ye dayandıGram 700 e dayandi ((
AynenSana bir faydası yok
En güzeliYardım yapacaz bununla
Abla çok ağır diyet yapma tansiyon falan oynar5 gündür tarçınlı kahve içiyom 1 kilo kadar gitti,şimdide ingiltere diyeti varmış onu yapayım diyorum bundada yemek yemiyorsun evi kemirmezsem deneyecem bunu
Evi kemirtecek duruma geleceksen yapma bence5 gündür tarçınlı kahve içiyom 1 kilo kadar gitti,şimdide ingiltere diyeti varmış onu yapayım diyorum bundada yemek yemiyorsun evi kemirmezsem deneyecem bunu
Ben hayvan barınağı yaptırırım mesela..En güzeli
Gelecek acaba nasıl gelecek800 ü bulur diyolar. Dolar da 12 ye dayandı
Bir sürü ihtiyacı olan insan,hayvan var evet.Ben hayvan barınağı yaptırırım mesela..
Zam üstüne zam anlayacağın. Allah garibanın yardımcısı olsunGelecek acaba nasıl gelecek
Nevoş bu 3 gün yapılıyor ara veriyorsun 15 gün sonra gene yapıyorsun.Abla çok ağır diyet yapma tansiyon falan oynar
Deneyim diyorum bakalım olursa oda.Evi kemirtecek duruma geleceksen yapma bence
Kötü geliyor hemde cefasını bizler çekiyoruz işte..Gelecek acaba nasıl gelecek
Çok var aslında.Bir sürü ihtiyacı olan insan,hayvan var evet.
Amin,bir arkadaşım fabrikadan 45 kişi işten çıkarıldı dedi ,nasil üzüldüm. 45 kisi ailesi en az 2 kisi olsa 90 kisinin etkilenmesi demekZam üstüne zam anlayacağın. Allah garibanın yardımcısı olsun
Çok var evetKötü geliyor hemde cefasını bizler çekiyoruz işte..
Sokak röportajlarını izlesen varya saç baş yolarsın.
Çok var aslında.
Cok zorlama kendiniNevoş bu 3 gün yapılıyor ara veriyorsun 15 gün sonra gene yapıyorsun.
Ara öğünler de yeşil elme badem ve ceviz var bol su bide.
Deneyim diyorum bakalım olursa oda.
Ben 33 yaşımdayım35 yolun yarisi hemşom ama sitede duzeltemedim yaşimi kalmis oyle yanlis yanliş
ben 33 yaşında bir bayanım sen abla oluyoraun bu arada nevroşSenin ablan olması için 40 falan olması lazım
Allah yardımcıları olsun. Çok zor. İş verende zorlanıyor haliyle. Çıkarmaya mecbur kalmıştırAmin,bir arkadaşım fabrikadan 45 kişi işten çıkarıldı dedi ,nasil üzüldüm. 45 kisi ailesi en az 2 kisi olsa 90 kisinin etkilenmesi demek
Dikkatli yap ablamNevoş bu 3 gün yapılıyor ara veriyorsun 15 gün sonra gene yapıyorsun.
Ara öğünler de yeşil elme badem ve ceviz var bol su bide.
Deneyim diyorum bakalım olursa oda.