Ben zaten ablayım11 yıldır kkdayım29 yaşından beri abla diyen varben 33 yaşında bir bayanım sen abla oluyoraun bu arada nevroş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten ablayım11 yıldır kkdayım29 yaşından beri abla diyen varben 33 yaşında bir bayanım sen abla oluyoraun bu arada nevroş
Keşke çok destek olabilsekÇok var evet
Deneyecem bakalım zorlamam zaten.Cok zorlama kendini
Sebeb neden olayı...Çok daha fazlası...Battıkça ülkecek batıyoruz gençler
İlk gen deneyim bakalım bununla nerdeyse 4-5 kilo veren olmuş 3 günde.Dikkatli yap ablam
Bende sitenin nenesiyim sjksjksjkBen zaten ablayım11 yıldır kkdayım29 yaşından beri abla diyen var
Çok iyiKeşke çok destek olabilsek
Deneyecem bakalım zorlamam zaten.
Sebeb neden olayı...Çok daha fazlası...
İlk gen deneyim bakalım bununla nerdeyse 4-5 kilo veren olmuş 3 günde.
Biz kabul ediyoruz değil mi ablamBende sitenin nenesiyim sjksjksjk
Bu cezbetti benideÇok iyi
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçtaBiz kabul ediyoruz değil mi ablam
Artık bende ablayim ablalik ilan ediyorim kara kömür saçlarım agarmaya basladiBu cezbetti benide
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçta
Yok olmaz sen daha küçüksün,hele bir 40 yaşına gelde o zaman abla mertebesine alalım senideArtık bende ablayim ablalik ilan ediyorim kara kömür saçlarım agarmaya basladi
Daha 9 sene varYok olmaz sen daha küçüksün,hele bir 40 yaşına gelde o zaman abla mertebesine alalım senide
Yafru balam sen kaç yaşında evlendn öyleDaha 9 sene var
Belkim azda olsa yukselirim@Kazen abicim bildirim istiyoruz
İmza ile evlendim ben düğün günü 18 ime 20 gün vardıYafru balam sen kaç yaşında evlendn öyle
Umarım verirsinEvet öyleyizBu cezbetti benide
Ben ediyorum sendeediyorsun nasılsa bizablayız so nuçta
Görmedim duymadım okumadımİmza ile evlendim ben düğün günü 18 ime 20 gün vardı
Umarım nevoş artık raharsız etmeye başladı benide,öyle diyete de uyamam yok şu kadar köfte tavuk diye hç benlik değil bunlar.Umarım verirsinEvet öyleyiz
Ben senin aklında başka turlu kalayımGörmedim duymadım okumadım
Sen nasılsın abla nasıl oldunUmarım verirsinEvet öyleyiz
Biliyorsun bu konudaki düşüncelerimide ondan minnoşum..Ben senin aklında başka turlu kalayım
Benimde vermem lazım en az 7 kilo ama nasıl veririm bilmemUmarım nevoş artık raharsız etmeye başladı benide,öyle diyete de uyamam yok şu kadar köfte tavuk diye hç benlik değil bunlar.
Kesinlikle öyleyiz