İyiyim canım sağ ol sen nasılsınSen nasılsın abla nasıl oldun![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Woman facepalming: light skin tone :woman_facepalming_tone1: 🤦🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınSen nasılsın abla nasıl oldun![]()
Tarçınlı kahveyi denesene sabahları aç karnına içiyorsun,açlık hissettiğin an bir fincan daha içiyorsun.Benimde vermem lazım en az 7 kilo ama nasıl veririm bilmem![]()
Senin ameliyat işin ne oldu nevoşİyiyim canım sağ ol sen nasılsınAğrılar var ama ben yokmuş gibi dolaşıyorum
![]()
Biliyorum şimdiki aklım olsa bende yapmazdımBiliyorsun bu konudaki düşüncelerimide ondan minnoşum..![]()
İnsallah sifani bulursun bir an önce abla ya ağrılarla gerçekten çok zorİyiyim canım sağ ol sen nasılsınAğrılar var ama ben yokmuş gibi dolaşıyorum
![]()
Çicemmm ne habersinIyi günlerrrr şeysi olsun bu da ballı lokmalar![]()
Kısmet böyleymiş minnoşum sen mutluysanBiliyorum şimdiki aklım olsa bende yapmazdım
İnsallah sifani bulursun bir an önce abla ya ağrılarla gerçekten çok zor![]()
HoşgeldinIyi günlerrrr şeysi olsun bu da ballı lokmalar![]()
Cokcsagol ablam öyleÇicemmm ne habersin
Kısmet böyleymiş minnoşum sen mutluysan![]()
Bende kilo vermeye çabalıyorum bu aralar 1 kilo gitti şimdilik.Cokcsagol ablam öyle
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Bakayım ablamTarçınlı kahveyi denesene sabahları aç karnına içiyorsun,açlık hissettiğin an bir fincan daha içiyorsun.
Youtube2dan buldum bunu bir bayan var seher akgül diye onun videolarını seyret bence.
İnşaallah canımBiliyorum şimdiki aklım olsa bende yapmazdım
İnsallah sifani bulursun bir an önce abla ya ağrılarla gerçekten çok zor![]()
Şubat tatilini bekliyorum ablamSenin ameliyat işin ne oldu nevoş
Oda çok kiloyluymuş ir dönem deneyerek vermiş kilolarını 90 lara filanmış kendiside.Bakayım ablam![]()
En azından kızlarda evde olurlar o zaman.Şubat tatilini bekliyorum ablam![]()
Çok iyiOda çok kiloyluymuş ir dönem deneyerek vermiş kilolarını 90 lara filanmış kendiside.
En azından kızlarda evde olurlar o zaman.![]()
Evet gelmiş sonundaBildirim![]()
Çok şükür çiçeem iyiyim sen nasılsınÇicemmm ne habersin
Kısmet böyleymiş minnoşum sen mutluysan![]()