- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
He nevoş he
Son uzatmalarda gol atacaksınız yani .
Tarif mi bıraktınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He nevoş he
Son uzatmalarda gol atacaksınız yani .
Siz yeni tarifler çıkartabilirsiniz sizde o potansiyel varTarif mi bıraktınız
Orası doğruBende yaratıcılık çokSiz yeni tarifler çıkartabilirsiniz sizde o potansiyel var
Ama belki başka tariflerde denerdinizOrası doğruBende yaratıcılık çok
Sağol ablaYarın yapayım abla valla canım istedi bak sen kurabiye diyince bu bahaneyle yogurtayim hemdeAllah kolaylık versin canım
Beraber kurabiye ,poğaça yapınHamuru o yoğursun
Bu ay çok yoğunum önümüzdeki ay korkun bendenAma belki başka tariflerde denerdiniz
Hem etkinlik olurSağol ablaYarın yapayım abla valla canım istedi bak sen kurabiye diyince bu bahaneyle yogurtayim hemde
Bana da ıslak kek tarifi verin ablalarim kardeşlerim
Sağol teyzesi bizde seni yiriiiiiiizAllahım tipini yerim yaaa
O kadar sade yapmasına bende şaşırdım
Yarın yap yarın yapppBende pazartesi yapayım
Ağam dalga geçiiii bizleeeeHe nevoş he
Biz senden hep korkuyoz ablaBu ay çok yoğunum önümüzdeki ay korkun benden
Teşekkür ederimBunu rahatlıkla yapabilirsinKekler - Pastalar - Islak Kek-Ülker Kakao Sponsorluğunda
Merhabalar :KK31: Kek yapıyoruz dediler geldim, muhteşem bir tarifim var, ıslak kekin hakkını vereceğiz :cool: Hiç uzatmadan tarifime geçiyorum garantili tariftir, tutturamama gibi endişelerinizi bir kenara bırakın efenim :stop: _____Malzemeler_____ - 3 yumurta( orta boy) - 1 su bardağı şeker...www.kadinlarkulubu.com
Yarın yine sınavım var.Okul çok uzakÖğlen çıkarım akşsm 5-6 gibi ancak evde olurumSağol teyzesi bizde seni yiriiiiiiiz
Yarın yap yarın yappp
Ağam dalga geçiiii bizleeee
Elime tarif geçmezse korkmayınBiz senden hep korkuyoz abla
Rica ederimTeşekkür ederim
Hadiyaa kaç dersten gircen abla.Yarın yine sınavım var.Okul çok uzakÖğlen çıkarım akşsm 5-6 gibi ancak evde olurum
Valla en basit tarifleri bile şaha kaldırıyorsun bildiğimiz için korkmaya her halükarda devamkeeeElime tarif geçmezse korkmayın
Bugün 4 dersti yarın 3 canımHadiyaa kaç dersten gircen abla.
Onlarda derdim şu aslındaSiz beğenmiyorsunuz yaBakın böyle oy alınır bununla bile demek için uğraşıyorumBazen elimde patlıyorValla en basit tarifleri bile şaha kaldırıyorsun bildiğimiz için korkmaya her halükarda devamkeee