- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Gerçi bağırsak sıkıntısı olunca zor olurAma farketmiştirVerdim sanırım, kıyafetlerden farketti biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi bağırsak sıkıntısı olunca zor olurAma farketmiştirVerdim sanırım, kıyafetlerden farketti biraz.
Hepimizi inşallah yasoomAllah daha da iyi etsin kuzu
Sağ olasın elticimOooo güle güle kullanın hayırlı olsun
8 Aralık çok az kaldı
40 cidden başkaymış yaSağ olasın elticim
40’a ramak kaldı
Sağ olasın canİyi günlerde kullan yasoooom
Tam zamanında gelmiş
Çok ballıyım ya regl oldum.
Haftasonu benim için bomba gibi geçecek
Nasıl kessemTam zamanında gelmiş
Ben de iyiyim cancağızım Ya ellerinde donar senin ,su içinde,eller sürekli ıslak, balık temizleÇok şükür cancağzım, gavran donduran soğuklara rağmen dipçik gibiyim.
Sen nasılsın cancağzım?
Reglim 1 hafta geç geldi, onun şişliği var bu ara. Ama farketti, bağırsak sorunu olmasa rahat gider sanırımGerçi bağırsak sıkıntısı olunca zor olurAma farketmiştir
Ağrı kesici içöyle bir etkisi var çünkü,herkeste var mı bilmem amaNasıl kessem
Oda düzen değişince bozulmuşturReglim 1 hafta geç geldi, onun şişliği var bu ara. Ama farketti, bağırsak sorunu olmasa rahat gider sanırım
Bende etkisi yokBen o dönemde onlarla geziyorumAğrı kesici içöyle bir etkisi var çünkü,herkeste var mı bilmem ama
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımBen de iyiyim cancağızım Ya ellerinde donar senin ,su içinde,eller sürekli ıslak, balık temizle
AşkoKukrim matmazel
Başka cozumum yok aşkoBende etkisi yokBen o dönemde onlarla geziyorum
Aşkom
Sağ ol aşkoBaşka cozumum yok aşko
Amin cancağızım O zaman sevindim,balıkçılar hep su içinde bizim buralarda,sen de öylesin sandimRabbim daha da iyi etsin cancağzım
Yok cancağzım, aşçıların kullandığı eldivenlerden kullanıyorum. Su ile işim yok
Sen de sağol aşkom ❤Sağ ol aşko
Dükkan olsa su tesisatı vardı, çıplak elle idim.Amin cancağızım O zaman sevindim,balıkçılar hep su içinde bizim buralarda,sen de öylesin sandim