- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Tarifim yok zatenAslında zamanımda yok
Nasil bi duygu nevoşAynen son 1 hakkım kaldı sonra 1 yıl fasulyeyimAma hemen olmaya niyetim yok
Onların birini sana verdimSonradan iptal olan 2 yemek varmış onlardan yaparım demiste .
Şansımız azalır
Fasulye olacaktı derkenAynen son 1 hakkım kaldı sonra 1 yıl fasulyeyimAma hemen olmaya niyetim yok
İyi olmuyor. Daha önce 3 kez aldığımda 1.5 yıl fasulyeydimNasil bi duygu nevoşbende fasulyeyim ama pinarda
Ilahi seniFasulye olacaktı derkenbende fasulye yapacak zannettim
Oy almak acayip bir duygu nevoş vallaİyi olmuyor. Daha önce 3 kez aldığımda 1.5 yıl fasulyeydim
Gerçi ben iyi oy alınca seviniyorum.Ödül şart değil
Aylık yarışmalarda 3 ,pınar yarışmalarında 2 defa 1.olan 1 yıl katılsa ,hatta 1.bile olsa hak 2.ye geçiyorFasulye olacaktı derkenbende fasulye yapacak zannettim
İnşaallah canım elbet olurOy almak acayip bir duygu nevoş vallasağ omzumda madalyada fena durmazdi hani
Eve madalya gobderseler bi tane takalım omzumuza salınalım nevoşİnşaallah canım elbet olur
Bende layıkıyla yaptım inşallahOnların birini sana verdimSenin tarifi değiştirdik
Ben 5 i bir yerde isterimEve madalya gobderseler bi tane takalım omzumuza salınalım nevoş
Çok iyi olmuş canımBende layıkıyla yaptım inşallah
Sanada zaten o yakışır nevoşum, yılların birikimi anca kaldirirBen 5 i bir yerde isterim
5 tane var ya ondan dedimSanada zaten o yakışır nevoşum, yılların birikimi anca kaldirir
Çok pis gaza geldimÇok iyi olmuş canımPes edip gitmezsen zamanla çok daha iyi şeyler yaparsın
Kendine inanamazsın
Sen iste ben güzel gaz veririmÇok pis gaza geldim
Evet vermezSen iste ven güzel gaz veririm
Ama ışık olmayanlara gaz pek vermiyorum