Bizde inandıkBeklentiniz yüksek olmasın. Yetişemeyebilir bile.Yetişmezse yine benim sıkıcı tabaklarımla sunacağım.
![]()
Nevreste
ASSOSyal
pearlshine
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde inandıkBeklentiniz yüksek olmasın. Yetişemeyebilir bile.Yetişmezse yine benim sıkıcı tabaklarımla sunacağım.
![]()
Nevreste
ASSOSyal
pearlshine
Yaw hemso yaaBeklentiniz yüksek olmasın. Yetişemeyebilir bile.Yetişmezse yine benim sıkıcı tabaklarımla sunacağım.
![]()
Nevreste
ASSOSyal
pearlshine
Yol veriyoruzEvet vermez![]()
Sen iste ven güzel gaz veririm
Ama ışık olmayanlara gaz pek vermiyorum![]()
He hee nevoş hep sıkıcı hep kötüİnanmış gibi yapHangi sıkıcı tabaklarsa onlar
![]()
Göz zevkimizi bozuyor o şık tabaklarHe hee nevoş hep sıkıcı hep kötü![]()
Hayırlısı be gülümKatılım için son günler pilavlarınızı yapacak mısınız
Sizler kalmışsınız
Metaverse
Margaret Hale
@firdefs
@Gizemm0
@Blue_Peri
@deynepnaz
@Msspinkie
Nasıl gelmiyor?
Kendimi kilomla savaş halinde buluorm her seferinde ablaCanımsın ay lav you
Nasılsın![]()
Aman bende senin gibiyim boşverKendimi kilomla savaş halinde buluorm her seferinde abla
Onun dışında iyiyin
Süt sağıorm pertede cıkabilirim
Okullar tatil dinleniyorsundur sen
Çok geçmiş olsun![]()
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım![]()
Sen ve sıkıcı tabak mı, hahaha hiç güleceğim yoktuBeklentiniz yüksek olmasın. Yetişemeyebilir bile.Yetişmezse yine benim sıkıcı tabaklarımla sunacağım.
![]()
Nevreste
ASSOSyal
pearlshine
Şok gecirmeyelim diye altyapı hazırlıyor yine bize bu hemsoGöz zevkimizi bozuyor o şık tabaklar![]()
Mesela sigara böreği, pideli köfte…İnanmış gibi yapHangi sıkıcı tabaklarsa onlar
![]()
Çok şükür canım, hepimize geçmişler olsun inşallahBizde bayağı hissettik , neyseki olumsuz bir durum yok![]()