Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bide hatırlamıyorum geçende kapıyı kitlemeden evden çıkmışım. Geldim kapı açık evde hırsız arıyorum
Ay kuzuya niye oluyor ki cokmu yoruluyorsun .vitamin eksikliği falanda yapıyor diyorlar bir baktirdinmi hiç hastaneye de gitmiştinya bakildimi. Yani birçok sebebi olabilir ,yorgunluk ,stres vs çok dikkat edilmesi gereken şeyler bide. Hoş zaman zaman bendede olur benzer şeyler .

Hangi kitap beybim, valla çok güzel bir uygulama çok sevdim
Kuzum genelde çocuklar ile ilgili onlara karşı yetistirirken tutumlarımiz ,eksiğimiz yanlışımiz ebeveynlikle ilgili yani olması ve olmaması gereken birçok şeyin farkında olmamızı sağlayan hem okuyup hemde kitap üzerinde kalmamasi için bir toplantı sohbet . İyi oldu ya sevdim bende güzel geçti sohbet muhabbet
Şimdiki okuyacağımiz bu

Harika,böyle bilinçli olmaları çok güzel

Kuzum instagramda bir sayfa var,doğan cüceloğlu kitaplari da var .bayağı uyguna satış yapıyor. Onun adini sana söyleyeyim diyecektim. Kapıda ödemesi de var.
İnst yok bende kuzu zaten uygun ya öyle pahalı değil .

Tmm o zaman kuzum, şuan kitapların maşallahı var
22 idi önceki okuduğum kuzu Daha fazladir diye düşünüyordum hatta ama duyunca bana pek pahalı gelmedi buda öyle bişey netten bakmıştım. Diğer okuduğunuz kitaplar nekadar mesela .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…