Ay kuzuya niye oluyor ki cokmu yoruluyorsun .vitamin eksikliği falanda yapıyor diyorlar bir baktirdinmi hiç hastaneye de gitmiştinya bakildimi. Yani birçok sebebi olabilir ,yorgunluk ,stres vs çok dikkat edilmesi gereken şeyler bideBide hatırlamıyorumgeçende kapıyı kitlemeden evden çıkmışım. Geldim kapı açık evde hırsız arıyorum
Dikkat et kuzum herkeste var ya ,beslenmene dikkat et inşallah sadece soğuk algınlığıdirDünden beri nezle ve baş ağrısı gibi gibi kuzu. Bugün biraz daha iyiyim
Bende çeniiiiii kirazYaaa periş ısırırım bak seni sağdan soldan
Bende çeniiiiii kirazguzeliiiiiiii
Güzeldi kuzum diğer ay farklı bir kitapla devam edeceğizAaaa sahi toplantı nasıl gecti periskom çok merak ettim
Hangi kitap beybim, valla çok güzel bir uygulama çok sevdimGüzeldi kuzum diğer ay farklı bir kitapla devam edeceğiz
Kitapları nerden aliyorsunGüzeldi kuzum diğer ay farklı bir kitapla devam edeceğiz
Kuzum genelde çocuklar ile ilgili onlara karşı yetistirirken tutumlarımiz ,eksiğimiz yanlışımiz ebeveynlikle ilgili yani olması ve olmaması gereken birçok şeyin farkında olmamızı sağlayan hem okuyup hemde kitap üzerinde kalmamasi için bir toplantı sohbet . İyi oldu ya sevdim bende güzel geçti sohbet muhabbetHangi kitap beybim, valla çok güzel bir uygulama çok sevdim
Kuzum çarşıya gidiyoruz eşimle büyük bir yer var sadece kitapların olduğu dükkanlar oralardan .Kitapları nerden aliyorsun
Harika,böyle bilinçli olmaları çok güzelKuzum genelde çocuklar ile ilgili onlara karşı yetistirirken tutumlarımiz ,eksiğimiz yanlışımiz ebeveynlikle ilgili yani olması ve olmaması gereken birçok şeyin farkında olmamızı sağlayan hem okuyup hemde kitap üzerinde kalmamasi için bir toplantı sohbet . İyi oldu ya sevdim bende güzel geçti sohbet muhabbet
Şimdiki okuyacağımiz bu
Eki Görüntüle 2951307
Kuzum instagramda bir sayfa var,doğan cüceloğlu kitaplari da var .bayağı uyguna satış yapıyor. Onun adini sana söyleyeyim diyecektim. Kapıda ödemesi de var.Kuzum çarşıya gidiyoruz eşimle büyük bir yer var sadece kitapların olduğu dükkanlar oralardan .
İnst yok bende kuzu zaten uygun ya öyle pahalı değil .Kuzum instagramda bir sayfa var,doğan cüceloğlu kitaplari da var .bayağı uyguna satış yapıyor. Onun adini sana söyleyeyim diyecektim. Kapıda ödemesi de var.
Tmm o zaman kuzum, şuan kitapların maşallahı varİnst yok bende kuzu zaten uygun ya öyle pahalı değil .
22 idi önceki okuduğum kuzu Daha fazladir diye düşünüyordum hatta ama duyunca bana pek pahalı gelmedi buda öyle bişey netten bakmıştım. Diğer okuduğunuz kitaplar nekadar mesela .Tmm o zaman kuzum, şuan kitapların maşallahı var
12 -22 arası değişiyor,bu dediğim yerdeki fiyatlar22 idi önceki okuduğum kuzu Daha fazladir diye düşünüyordum hatta ama duyunca bana pek pahalı gelmedi buda öyle bişey netten bakmıştım. Diğer okuduğunuz kitaplar nekadar mesela .
Ben fiyatlarini baya yüksek beklediğim için sanırım bu fiyatlar uygun geldi12 -22 arası değişiyor
Populer kitaplar çok yüksek geliyo bana kuzumBen fiyatlarini baya yüksek beklediğim için sanırım bu fiyatlar uygun geldibı 30 ve üzeri vardır diyordum almadan önce.
EvetPopuler kitaplar çok yüksek geliyo bana kuzumama güzel bir kitaplığın olacak periskom
İnşallah kuzumDikkat et kuzum herkeste var ya ,beslenmene dikkat et inşallah sadece soğuk algınlığıdir