- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Sağol ablacımEvet güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacımEvet güzel olmuş
Çok sağolGeçmiş olsun
Öyle boş boş bakındım sosyalimYazmiyodun bebem
Amaninn Allah korumuş yine kuzu aman dikkat et . Kafada biton şey oluncada unutabiliyor insan zaman zaman .Kız geçende evi yakıyordum. Geldim ev duman altı
Başka bir gün kahvaltıya içtiğim çayın altını da kapatmamışım, suyunu çekmiş saat 3 de haberim oldu
Bugun hastaneye giderken yine şüphedeydim acaba, kapattım mı diye unutkanlık hat safada
Nasıl oldun canımÇok sağol
Sağol canım Yok,sadece normal grip benceGeçmiş olsun canım. İnşallah değildir
Hemsosu geçmiş olsun
Bide hatırlamıyorum geçende kapıyı kitlemeden evden çıkmışım. Geldim kapı açık evde hırsız arıyorumAmaninn Allah korumuş yine kuzu aman dikkat et . Kafada biton şey oluncada unutabiliyor insan zaman zaman .
İyiyim canım şükürNasıl oldun canım
Allah korusun canımSağol canım Yok,sadece normal grip bence
Dönecek dönecek gonderdigin mesajın cevabı inanıyorum benEvrene gönderdiğim mesajın haddi hesabı kalmadı
Dünden beri nezle ve baş ağrısı gibi gibi kuzu. Bugün biraz daha iyiyimKuzu noldu hastamisin
Hemen atla mesaja bakma karşıdan bebemÖyle boş boş bakındım sosyalim
Tamam tamamHemen atla mesaja bakma karşıdan bebem
Amin canım, çok sağolAllah korusun canım
Yaaa periş ısırırım bak seni sağdan soldanDönecek dönecek gonderdigin mesajın cevabı inanıyorum ben
B12 olctur canomBide hatırlamıyorum geçende kapıyı kitlemeden evden çıkmışım. Geldim kapı açık evde hırsız arıyorum
Hepsi full fazlası var eksiği yok. Demir 700 küsürdü en sonB12 olctur canom
Maşallah canom sana,o zaman kafan çok doluHepsi full fazlası var eksiği yok. Demir 700 küsürdü en son