Çok özledim ev gezmeleriniEn sevdiğim mevlit pilavı. Yanındaki tatlının şekeri pilava bulaşıyor ya. Okadar, lezzetli oluyor ki
Ağzını hayra aç bacım. Yarın yapacağım, tutmasın lütfenCano varyaa dibini sen tuttur emiii40 lamayami çalışıyon nediyon dibini tutturayim diye
Nayyyynnn sakınnn
Yaf ikinizde henüz yapmadınızkine niye Atacam size bensonuçta rakibemsiniz
Bende özledimÇok özledim ev gezmelerini
Bizim koyde etli n9hutlu pilav yapilir,birde yufka yapılır öyle servis yapılır canomEn sevdiğim mevlit pilavı. Yanındaki tatlının şekeri pilava bulaşıyor ya. Okadar, lezzetli oluyor ki
Seneye belkiBende özledim
Aynen onu da nasıl aldım bilmemValla şimdi farkettim canom, sende bitaneymis
Var kirazlim inşallah senin madalyaları da gorcezzzAnaaa peris sende iki madalya var
Evde kendimiz yapınca onun tadı olmuyorBizim koyde etli n9hutlu pilav yapilir,birde yufka yapılır öyle servis yapılır canomo pilavin tadını var ya tarif etmenin imkani yok,inanilmaz
İyi dileklerde bulun bağaaa ona goreeeAğzını hayra aç bacım. Yarın yapacağım, tutmasın lütfen
Ben sıramı savim, sen sonra görİyi dileklerde bulun bağaaa ona goreee
O sunumlardan daha çok olmalıydı halbukiAynen onu da nasıl aldım bilmem
Banada lazım bitane,çok boş oralar periskomVar kirazlim inşallah senin madalyaları da gorcezzz
Eskiden sunumlarım iyi değildi. Şimdi o zamana göre daha iyiO sunumlardan daha çok olmalıydı halbuki
Offff acayip birşeyEvde kendimiz yapınca onun tadı olmuyor
Üstüne ekleyerek gidiyorsun canom,şuan efsoEskiden sunumlarım iyi değildi. Şimdi o zamana göre daha iyi
Sende çok efsosun amaaaÜstüne ekleyerek gidiyorsun canom,şuan efso
Buyururuz tabiki24 kişiye selamlar hürmetler
Sohbete buyurmaz mısınız
Deeeettt ordannnnBen sıramı savim, sen sonra gör
Yiruuuuum hadi öyle bir sunumla gel patlat kk yiBanada lazım bitane,çok boş oralar periskom