- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Çok güzel tam götürmelikYok ya o kadar değilAma beyaz ve kırık değil onu göstermek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel tam götürmelikYok ya o kadar değilAma beyaz ve kırık değil onu göstermek istedim
Siz durun bana atacakBana atsana
Bence pilav kategorisine uygun değilmişÇok güzel tam götürmelik
Siz durun bana atacak
Nefis gözüküyo canım çektiYok ya o kadar değilAma beyaz ve kırık değil onu göstermek istedim
Benim için farketmez pilav ve et olsun Her türlüsü uygunBence pilav kategorisine uygun değilmiş
Olsun abla sen yaparsinnnİnşaallah canım pek çalışamadım
Anaaa peris sende iki madalya varOlsun abla sen yaparsinnn
Yeni mi farkettin 3.alırsa fasülye oluyorAnaaa peris sende iki madalya var
Haklısın bende yerimBenim için farketmez pilav ve et olsun Her türlüsü uygun
Benim daha bir tane bile yok anliyor musunAnaaa peris sende iki madalya var
Olacak inşallahBenim daha bir tane bile yok anliyor musun
Olsun abla sen yaparsinnn
İnşaallah canlarımNevoş senin gecemeyec3gin sınavın alnını karışlarım ben Nevreste
Valla şimdi farkettim canom, sende bitaneymisYeni mi farkettin 3.alırsa fasülye oluyor
Cano varyaa dibini sen tuttur emiii 40 lamayami çalışıyon nediyon dibini tutturayim diyeDibi tutmasın kafi
Nayyyynnn sakınnnYok direk konuya
Öyle olsun
Yaf ikinizde henüz yapmadınızkine niye Atacam size bensonuçta rakibemsinizBana atsana
Inş canommmmmOlacak inşallah
En sevdiğim mevlit pilavı. Yanındaki tatlının şekeri pilava bulaşıyor ya. Okadar, lezzetli oluyor kiHaklısın bende yerim
Ha sen ha bizYaf ikinizde henüz yapmadınızkine niye Atacam size bensonuçta rakibemsiniz
Geçmiş olsunHer baş ağrısında aklımıza Corona geliyor resmen