Geçmişler olsun canım, Rabbim esirgesinDeprem oldu hissettiniz mi
Ona inanmayın canım psikolojiniz bozuluyorAlisildi artıkRabbim korusun
Burdada gercekmi bilmem 6.8 bekleniyormus
Sağ ol canımGeçmişler olsun canım, Rabbim esirgesin
Valla abla insan korkuyor ister istemez kim ne derse acabami diyoruzOna inanmayın canım psikolojiniz bozuluyorBizim 6.7 olduğu zaman hep dediler 7.1 bekleniyor
Olur olmaz değil ama öyle uyuyamıyorsun.
Geçmiş olsun bizde his ettik malesefDeprem oldu hissettiniz mi
Yoksa duvaklı sende mi periskoGünaydın tatliskoooo
Seni anlıyorum canım bizde öyle oluyorduk.Şimdi düşün 5 şiddeti bize normal geliyor.Yerimden bile kalkmadımValla abla insan korkuyor ister istemez kim ne derse acabami diyoruz
İnşallah olmasında
Bu bile yetti valla lambaya bakıyoruz her tikirtida
Geçmiş olsun ablamGeçmiş olsun bizde his ettik malesef
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun beybitolarim, allah bir daha yasatmasin ınş
O yıllardır bekleniyor.Bizimde erkenek bekleniyor.Allah korusun ne diyelimIstanbulda da bekleniyormuş
Alışmadık ama yapacak bişey yok nevoşum, allahtanO yollardır bekleniyor.Bizimde erkenek bekleniyor.Allah korusun ne diyelim
Canım ben Elazığ'da yaşadığım dönemlerde çok oluyordu.Buraya geldim burada yine buldu.Allah beterinden korusunAlışmadık ama yapacak bişey yok nevoşum, allahtan
Valla öyledir abla siz çok yaşıyorsunuz ya normal geliyordur. Ben ilk kez bukadar fazla hissedince aman Allahım dedim nasıl böyle sallanırSeni anlıyorum canım bizde öyle oluyorduk.Şimdi düşün 5 şiddeti bize normal geliyor.Yerimden bile kalkmadım
Amin nevosum, geçen malatyada ev çökmüş aklima sen geldinCanım ben Elazığ'da yaşadığım dönemlerde çok oluyordu.Buraya geldim burada yine buldu.Allah beterinden korusun
Çünkü sac kavurma yaptım onu yapamam dedinOlabilir de olmayabilir de