- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Çok şükür can, iyiyim hamdolsunŞükür yasom idare ediyoruz işte sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür can, iyiyim hamdolsunŞükür yasom idare ediyoruz işte sen nasılsın
Allah kolaylık versinEşim işte, ben bugün evi toplayıp, biraz yemek yapacağım.
Evde koşturuyorum yani
Rabbim daha da iyi etsin inşallah
Kontrol canımBen cuma diye sanıyorum
Hayırdır noldu canim
Deprem oldu hissettiniz miKontrol canım
Ben ayaktaydım hissetmedim. Yüksek katta oturanlar hissetmişDeprem oldu hissettiniz mi
Burada oldu ,5 şiddetinde olmuşArkası gelmez inşaallah bunlara alıştıkBen ayaktaydım hissetmedim. Yüksek katta oturanlar hissetmiş
Kısaydı ama iyi salladıBurada oldu ,5 şiddetinde olmuşArkası gelmez inşaallah bunlara alıştık
Aynen canım buna şükürGeçmiş olsunKısaydı ama iyi salladı
Aynen, devam gelmesin de buna razıyız.Aynen canım buna şükürGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah olmaz. Allah korusun. Bu ara yine faylar aktifBurada oldu ,5 şiddetinde olmuşArkası gelmez inşaallah bunlara alıştık
İnşaallah canımAynen, devam gelmesin de buna razıyız.
Allah korusun unutmuştuk bu sıraÇok geçmiş olsun canım inşallah olmaz. Allah korusun. Bu ara yine faylar aktif
Abla bu hafta yaparım diye düşünüyordum eşim kavurma isteyince sac kavurma yaptım dün onun arkasından da hemen bunu yapmak istemedimyaSenin ne zaman
Hep iyi ol inşallah yasocanımmÇok şükür can, iyiyim hamdolsun
Hadiyaa çok geçmiş olsun abla bu ara ne bu böyle üst üsteBurada oldu ,5 şiddetinde olmuşArkası gelmez inşaallah bunlara alıştık
Tamam canım inşaallahAbla bu hafta yaparım diye düşünüyordum eşim kavurma isteyince sac kavurma yaptım dün onun arkasından da hemen bunu yapmak istemedimya
İyi kuzum kötü bişey olmasindaKontrol canım
Sağ ol canımBizim burada arada oluyor böyleArtık şiddetini bile biliyoruzHadiyaa çok geçmiş olsun abla bu ara ne bu böyle üst üste
Alisildi artıkRabbim korusunSağ ol canımBizim burada arada oluyor böyleArtık şiddetini bile biliyoruz
Sağolasın canım benim, inşallahAllah kolaylık versin