Merhaba eşimle 2 yıl dolacak evliyiz. Benim ilk onun 2. Evliliği benim çocuğum yok onun bir kızı var 12 yaşında şu an. Başlarda daha çok sorunlar yaşadım fakat kayınvalidem eşimin kızını büyüttüğü için bize vermiyordu şu sıralar iyice yaşlandığı için artık hep ben bakıyorum. Bakmak mesele değil onunla arkadaş gibi ilgileniyorum her an yanımda lavaboya bile peşimden geliyor hiçbir özelim yok mahrem bilmiyor oturup konuşuyorum yine aynı şeyleri yapıyor bir de öneride bulunup uyarsam da hemen saatlerce ağlıyor. Bugün yanlışlıkla saçımı arkama atarken arkamdaymış kolum burnuna değdi az bişey kayınvalide bendeydi ağlyor bildiğiniz herkes duysun der gibi kızım bişey yapmadım bilmeden oldu diyorum kayınvalidem gözüme bakıyor. Çok seviyorum onu ama o beni hala kabullenmiş değil sanırım anne diyor peşimde geziyor ama babası bana ne alsa ona benim diyor tamam senin olsun diyorum yine olmuyor. Bugün balkondan sarkma diyorum inadına sarkıyor çok yemek yeme diyorum 8 öğün yemek yiyor şu an 70 kg ve 1.50 boyunda bu çocuğu kazanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum kayınvalidem falan çok geri kafalı acayip muhafazakar insanlar ben dha seküler biriyim. Çocuğu eğitmeme de engel oluyorlar müdahale ediyorlar. Eşim hala kızının yanında yanağımdan öpmez beni sanki büyüğünden sakınır gibi sakınır. Eşimi akşam 1 saat görüyorum onda da kız peşimizden geziyor odaya giriyoruz babası beni çağırıyor o benden önce gidiyor babası kızdı bizi mi tkp ediyorsun diye yine ben çocuğu korudum mesajlarımı falan açıp okuyor hep telefonumu karıştırıyor eşimle mesajlaşmalarımı okuyor defalarca güzelce uyardım konuştum ama yok mahrem vs bilmiyor tam olarak çocuğun sorunu ne bunları neden yapıyor çözemiyorum bazen çok zorlanıyorum bırakıp gitmek istiyorum dayanamıyorum ama yine de kıyamıyorum ona kendi çocuğum olsa bu kadr severim çocuk bile yapamıyorum kıskanır diye üzülür diye fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler