- Konu Sahibi sersemsinem
-
eğer evde bebeğim olmasa ben ona yapacaklarımı biliyorum aslında ama çocuğumun böyle şeylere şahit olmaması için resmen sustum gıkk bile diyemedim.İşte o an!
Masanın üzerinde ki bir vazo kocanın kafasına öyle güzel yakışırmış ki sorma gitsin!
Ama şiddete karşıyız!
Allah ıslah etsin.
sadece konuşmazmıydın ebru? sadece konuşmamalı mı?Büyük hakaret..
Uzunca bir süre konuşamazdım herhalde..
Bu lafı sindirmek öyle kolay değil..
çok eski bir konu bu, o dönemim çok sorunluydu zaten.Önceki konularından birinde eşine boşanmak istediğini söylemişsin o konu nasıl nihayete erdi, o gün eve gelince o konuyu açmamış sende bi daha açmadın sanırım
Sonradan pişman oluyor mu peki?ya son zamanlarda sinirlendiğinde ne söylediğinin cidden farkında değil, küfür falan etmez dayak şiddet aldatma hiç birini yaşamadım şimdiye kadar.hatta aramız iyi olduğunda tapar bu adam bana.sinirlendiğinde tanıyamıyorum bana kurduğu bu cümleleri kaldıramıyorum.
İyiyken herkes iyidir zaten, önemli olan zor zamanda nasıl tepkiler verdiği ve size nasıl yaklaştığıdır.çok eski bir konu bu, o dönemim çok sorunluydu zaten.
geçen yazdı sanıyorum, toparlandım çıktım evden.bir hafta ailemin yanında kaldım.her gün geldi her gelişinde bugün dönelim birlikte bi rada gelmicem bak seni almaya dedi durdu.bir haftanın sonunda akşam konuşmaya çıktık dışarda.her şartımı kabul etti, kendini gayette güzel ifade etti, tamam dedim döndük birlikte.gerçekten de öyleydi yani hala iyiyken çok çok çok iyi, anlatamam.ama işte böyle ani ergen çıkışları bitiriyor beni çözüm bulamıyorum.
sadece konuşmazmıydın ebru? sadece konuşmamalı mı?
zaten o söylediğine pişman olup gelicektir yanıma queen, ama kırıldığımı söyleyip konuyu kapatmak beni daha da kırıyor.bu kadar kolay mı olmalı?Ne kadar dengesizce seviyesizce...
Esim karim dedigin cocugunun annesi kadina sen motor sifatini nasil yakistirir soylersin ya sinirle dahi olsa...
Bugun bunu diyen yarin neler yapmaz...
Kirildiginizi soyleyin sacmalamasin.
anneoldumben, bana o cümleyi kurarken düzeltmemek için kendimi çok zor tutmuştum.şimdi sen böyle söyleyince gülesim geldi.Allah'ın kahır diye bi ismi yok. Kahhar o. Söylersiniz eşinize. Bide sorsaydınız keşke motora benzeyen birine Karım demek nasıl bi duyguymuş. Tövbe tövbe insan karısına bunu yakıştırır mı ya
yoo bugün değil ki, nerdeyse hergün kıyafet konusunda sorun yaşıyoruz zaten biz.Bence içinde biriktirdigi şeyler olmuştur bugün patlamistir tek bugünkü kiyafetinizi degerlendrmeyin
Bu kıyafette ne dekolte var ne bir şey. Nickinizi kocanızdan esinlenerek mi koydunuz ?kıyafetim bu hanımlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?