- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi sersemsinem
-
peki napıyım ben şimdi? nasıl bi tavır takınayım?
konuşmamak mı çare günlerce?
nedir çare?
nasıl umursamam aysaysbeybii nasıl hiç bişey yokmuş gibi susarım.Islak odunla dövülesi bir vaka . Üzülerek söylüyorum ama başka bişeye olan sinirini başkasından çıkaran basit karakterli bi eşiniz var. Siz umursamayın.
nasıl umursamam aysaysbeybii nasıl hiç bişey yokmuş gibi susarım.
nasıl yutarım bu cümleyi? bugün buna susarsam yarın bana ağzından salyalar saça saça or.spuu diye bağırmayacağına nasıl garanti verebilirim afedersin?
bu kıyafette ne var ki,hanıma motor demek nedir ki....şimdi siz bir erkekle mi evli olduğunuzu düşünüyorsunuz..maalesef hayat arkadaşınız bir erkek değil.kıyafetim bu hanımlar!
işte o tepki ne onu bi bulamıyorum.çok haklısın.çok sağlam bir tepki vermen gerekir bencede.
işte o tepki ne onu bi bulamıyorum.
ne yapsamda canını yaksam bulamıyorum.
valla işine gelince tam bir erkek parkbyull, hatta tam bi baba, tam bi eş.. ama canımı yakabileceği şeyleri o kadar iyi biliyor ve bana koz olarak kullanıyor ki! yine mal gibi bi kaç güb susup totoma baka baka barışıcam.lafı yediğimle kalıcambu kıyafette ne var ki,hanıma motor demek nedir ki....şimdi siz bir erkekle mi evli olduğunuzu düşünüyorsunuz..maalesef hayat arkadaşınız bir erkek değil.
Canını yakmakla çözülecek iş değil. Siz onun canını yakacaksınız sonra o tekrar sizin canınızı yakacak. Nereye kadar gidecek bu böyle?işte o tepki ne onu bi bulamıyorum.
ne yapsamda canını yaksam bulamıyorum.
bu benim içinde bi boşanma sebebi sephoraa, tek başına bu konu olmasa bile geçmişte burada da paylaştığım bi çok konunun patlaması var şuan içimde.bişey yapar, sabır sus.bişey söyler sabır sus.. evliliği bu kadar basite indirgemiyim en ufak bişeyde arkamı dönüp gitmiyim evlilik hayat kolay değil diye düşündükçe her geçen gün dudak ısırtırılacak şeyler yaşıyorum.tamam bi çoğuna göre belki bunlarda çok hafif şeyler millet dayak yiyor aldatılıyor neler neler yaşıyor... ama yine de yaşıyor yani.Canını yakmakla çözülecek iş değil. Siz onun canını yakacaksınız sonra o tekrar sizin canınızı yakacak. Nereye kadar gidecek bu böyle?
Çocuğunuz var ama bu benim için boşanma sebebi. Siz nedüşünüyorsunuz bilmem. Ama küsmek, kızmak, kırmak işe yaramaz gibi geliyor bana. Ciddi bir konuşma, en azından bir aile terapisi şart.
Bu da bir nevi şiddet ama. Sadece dayak vurma kurma değil ki şiddet. Ağır hakaret var.bu benim içinde bi boşanma sebebi sephoraa, tek başına bu konu olmasa bile geçmişte burada da paylaştığım bi çok konunun patlaması var şuan içimde.bişey yapar, sabır sus.bişey söyler sabır sus.. evliliği bu kadar basite indirgemiyim en ufak bişeyde arkamı dönüp gitmiyim evlilik hayat kolay değil diye düşündükçe her geçen gün dudak ısırtırılacak şeyler yaşıyorum.tamam bi çoğuna göre belki bunlarda çok hafif şeyler millet dayak yiyor aldatılıyor neler neler yaşıyor... ama yine de yaşıyor yani.
herkesin bir sabır eşiği var, mevzuu evlilikse benim sabır eşiğim biraz yüksek evet.ama bi yere kadar.
boşandığımda hayatım ailemin yanında bundan daha iyi olmayacak hatta çok daha zorlu bi hayatım olacak biliyorum, sanırım çekingenliğimde burdan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?