Tam motor gibi oldun!!

Neden böyle konuştuğunu sorsanıza. Yani insan karısına bu tarz bir şeyler nasıl söyler. ?Af edersiniz sizi o şekil görüyorsa ne demeye sizle evli? Bir insan eşine onu diyorsa kendisinide o zaman "p" olarak görüyordur değil mi?
Bunları yazmak bile çok çirkin..

Ne kadar dengesizce seviyesizce...
Esim karim dedigin cocugunun annesi kadina sen motor sifatini nasil yakistirir soylersin ya sinirle dahi olsa...
Bugun bunu diyen yarin neler yapmaz...
Kirildiginizi soyleyin sacmalamasin.

Öfke kontrolü konusunda tedavi olsun

Fransiz kaldim, motor ne demekki yahu

Sabah gerginligi ve siniri, buyutmeyin. Olabilir. Aksam biraz naz yaparsiniz yuzune bakmazsiniz, bu sefer o hatasini anlayip telafi etmeye calisir. Olur biter. Duse kalka degilmi arkadaslar bu evlilik olayi? Motorun ne demek oldugunu bilsem belki bukadar alttan alici seyler yazmayabilirdim diyede ekleyeyim

kıyafetim bu hanımlar!

Eklentiler

• 20150203_101131.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 593
ohaa ..Yavaş gelsin, o ne be ..Motor ne ,ağız dolusu beddua etmek nedir ? Düşmana demez insan bunları ,insan karısına motor der mi ya
O... nun incesini bilmem ama o... nun yanındaki sıfatta kendi oluyo sanırım ,bi yaşıma daha girdim ..

Eşiniz ettiği lafın nerelere gidebileceğini düşünmeden dan dun konuşan biri sanırım.
Yoksa bir erkek eşine, çocuğunun annesine hemde ortada fol yumurta yokken böyle bir yakıştırma yapmaz diye düşünüyorum.
Kıskançlık durumu varsa yada sizi kendinden yüksekte görüyorsa o psikoloji ile de söylemiş olabilir.
Sonuçta ciddi bir densizlik ve büyük bir ayıp yapmış. Bir süre konuşmayın, ağzına , aklına ilk geleni söylememeyi öğrenir belki bu sayede.

Başka bişeyin hırçınlığı olmasın bu
sanmıyorum, çünkü daha 2 gün önce beni (defalarca uyarmama rağmen) kardeşimin yannda terslediği için aramız limoniydi.
Dün aradı beni konuştuk, bir sürü aşk cümleleri kurdu, neden böyle fevri davrandığından bahsetti, bu aralar çok yoğun olduğunu, stresli olduğunu düşünerek konuşamadığını söyledi.Sana şiir yazdım dedi okudu falan.. yani herşey çok güzeldi.
Bu stresinin arkasına saklanmasından, yaptıklarını yutmaktann çok yoruldum artık.

peki napıyım ben şimdi? nasıl bi tavır takınayım?
konuşmamak mı çare günlerce?
nedir çare?

Düşünerek konuşamıyormuş ama maşallah şiiri düşünmüş de yazmış.Çare (ipin ucu kaçmadan diyeceğim ama iyice kaçmış seviye düşmüş adamda) bu ani değişimlerin sebebi ne onu öğrenmek.Altta yatan bir neden var ama ne.

Islak odunla dövülesi bir vaka . Üzülerek söylüyorum ama başka bişeye olan sinirini başkasından çıkaran basit karakterli bi eşiniz var. Siz umursamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…