• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasılsın? Daha sonra hiç test yaptın mı ikinci çizgi çıkıyor mu? Ben iki defa yaptım yine ikinci çizgiden eser yok😝 bu arada bende hiç belirti bi şey yok hatta göğüsler gergin olması gerekiyor deniliyor o bile yok. Sanırım benimki tutmadı bu ay🤷🏼‍♀️
Teşekkür ederim kuzum iyiyim bende de bir belirti yok ama daha erken ya olmuştur olmuştur iyi düşünelim iyi olsun 🙏🙏 cumadan sonra artık belirti varsa olur ben pazar test yaparım diye düşünüyorum inşallah o zamana kadar dayanırsam 🤣🤣 ovülasyon testini o günden sonra hiç yapmadım bugün yapayım bende bakayım ne var ne yok🤣

Teşekkür ederim kuzum iyiyim bende de bir belirti yok ama daha erken ya olmuştur olmuştur iyi düşünelim iyi olsun 🙏🙏 cumadan sonra artık belirti varsa olur ben pazar test yaparım diye düşünüyorum inşallah o zamana kadar dayanırsam 🤣🤣 ovülasyon testini o günden sonra hiç yapmadım bugün yapayım bende bakayım ne var ne yok🤣

ahahah bak bak canım yaaaa... ben de olur da 2. kez yumurtlarsam diye baktım ama tabiii hayallerrr... ay inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum da ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey yok. benim ilk hamile kaldığımda çok yoğun baş dönmem olmuştu. ikincisinde de sürekli midem bulanırdı. düşükle sonuçlandı malesef :( ama yine de umutluyuz tabi bakalımmm ayın 10 u gelsin hemenn :oops:

ahahah bak bak canım yaaaa... ben de olur da 2. kez yumurtlarsam diye baktım ama tabiii hayallerrr... ay inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum da ne mide bulantısı ne baş dönmesii hiç bir şey yok. benim ilk hamile kaldığımda çok yoğun baş dönmem olmuştu. ikincisinde de sürekli midem bulanırdı. düşükle sonuçlandı malesef :KK43: ama yine de umutluyuz tabi bakalımmm ayın 10 u gelsin hemenn :oops:
Yaa 2 düşüğün mü oldu 😔😔 nedeni araştırıldı mı peki?
Sonuçta sen hamile kalabiliyorsun bu da güzel ve umut verici 💃💃
Zaman geçmiyor hakikaten ben kendimi dinleyince kasıklarım ağrıyor ama biliyorum ki psikolojik. Eğer göğüslerimde bir belirti olursa şüphelenirim çünkü adet dönemimde falan hiç acimaz.

20200202_194454.jpg

D didima canım ben bugün doktora gittim sana bilgi veririm demiştim aklıma geldi. Ovulasyon testlerinin doğruluğuna çok inanan bir doktor değildi. Onlara çok güvenme dedi 3 ay yumurtlama göremedim dediğimde.
Ama şuna çok şaşırdım kist falan yok normal ultrasonda göremedi vajinal baktı yok polikistikover olduğunu düşünmüyorum dedi hormon testleri istedi.
Ben c life kullanıyorum iKi aydır onlara bağlıyorum kistin olmayışını. Doktora söyleyemedim inanamaz gibi geldi.
Bu arada bu ay sonunda yumurtlama gördüm testlerde.
Ben kesinlikle c life etkisine inanıyorum. 1,5 yıl hamile kalamadım hep ovülasyon silikti. C life 1 ay kullandım. 1.ay kullanamadım bile hamile kaldım. Ama ikinci ayda kopkoyu ovülasyonu yakaladım. Çok işe yarıyor bence.

Ben kesinlikle c life etkisine inanıyorum. 1,5 yıl hamile kalamadım hep ovülasyon silikti. C life 1 ay kullandım. 1.ay kullanamadım bile hamile kaldım. Ama ikinci ayda kopkoyu ovülasyonu yakaladım. Çok işe yarıyor bence.
Benim de öyle silik çıkıyordu 2.ayda koyu gördüm ama hamile kalabildim mı bilmiyorum bekliyorum adeti😥😥

D didima Canımm var mı sen bir değişiklik sende? Bende hiç ne belirti ne bir şey umudumu kaybediyorum galiba 😥

D didima Canımm var mı sen bir değişiklik sende? Bende hiç ne belirti ne bir şey umudumu kaybediyorum galiba 😥
canım bende hiç bir şey yok... yani diğer zamanların aynısı.. ilk başta olan rehavet gitti bi kaç gündür, yine umutsuzlaştım ben de.. bu ay olsa nasıl güzel olurdu görür görmez ikinci çizgiyi yaaa.. çok beklentim yok açıkçası bu aydan :(

canım bende hiç bir şey yok... yani diğer zamanların aynısı.. ilk başta olan rehavet gitti bi kaç gündür, yine umutsuzlaştım ben de.. bu ay olsa nasıl güzel olurdu görür görmez ikinci çizgiyi yaaa.. çok beklentim yok açıkçası bu aydan :KK43:
Aynen benim de öyle baştan çok inanmıştım ama grupta görüyorum her ay yumurtlamıyorlar yine de olmuyor diyorum demek mevzu yumurtlamak değilmiş. Belirti yok umut yok bari hasta olsam da yeni ay yeni umut başlasak

Aynen benim de öyle baştan çok inanmıştım ama grupta görüyorum her ay yumurtlamıyorlar yine de olmuyor diyorum demek mevzu yumurtlamak değilmiş. Belirti yok umut yok bari hasta olsam da yeni ay yeni umut başlasak
aynen canım biz ayrı yerden başladığımızdan yumurtlamaya seviniyoruz. yani içimde küçük umut var ama belirti olmaması kendini kandırma diyo bakalımm inşallah eğer tutmamışsa önümüzdeki ay da yumurtlarız sağlıklı şekilde.. sen bi daha ovulasyon yaptın mı canım

aynen canım biz ayrı yerden başladığımızdan yumurtlamaya seviniyoruz. yani içimde küçük umut var ama belirti olmaması kendini kandırma diyo bakalımm inşallah eğer tutmamışsa önümüzdeki ay da yumurtlarız sağlıklı şekilde.. sen bi daha ovulasyon yaptın mı canım
Yok ya yapamadım tatildi koşturmaca yapayım belki koyuluk çıkar da umudum yeşerir 💃 şunu da düşünüyorum yumurtlamadan 10 gün sonra anca rahme ulaşıyormuş henüz belirti vermemesi de normal gibi geliyor tabii bunlar kendimi kandırma için söylediğim telkinlerde olabilir 🤣🤣

Eki Görüntüle 2585346 benim çizgi silinmiyor anlamadım.oncekilerde koyu ama bekleyince açılmış.
Çok idrar damlatıyor olabilirsiniz ya da ilk yaptığınızda 10 dk içinde çekerseniz daha net olur. Yanlış bilmiyorsam yumurtlama birkaç gün sürebilir . Silikleştiği günü yakalamaya çalışın. Her ihtimale karşıda değerlendirin günleri

Çok idrar damlatıyor olabilirsiniz ya da ilk yaptığınızda 10 dk içinde çekerseniz daha net olur. Yanlış bilmiyorsam yumurtlama birkaç gün sürebilir . Silikleştiği günü yakalamaya çalışın. Her ihtimale karşıda değerlendirin günleri
Aslında az damlattım ve hemen çektim.Silik olmasının önemli olduğunu bilmiyordum demekki çatlamamış teşekkür ederim.

Aslında az damlattım ve hemen çektim.Silik olmasının önemli olduğunu bilmiyordum demekki çatlamamış teşekkür ederim.
C kadar yada ondan daha koyu olduğunda yumurtlama silindiğinde çatlama. O yüzden Yumurtlamadan itibaren ilişki öneriyorlar çatladığı an sperm orda hazır dursun diye. Bence yumurtlamanız bugün en koyu bugün olmuş. Yarın tekrarlayın çatlamış mı diye... 4 gün üst üste ilişki sperm sayı morfolojik sorunu yoksa.

Bak bu test mesela, yükleyebilmek için kestim ama birgebeningunlugu sayfasından aldım. Bu testte yumurtlama 3 gün sürmüş. 12, 13, 14 ocak. 15 i çatlama.

Eklentiler

• Screenshot_20200205_214805.jpg
    Screenshot_20200205_214805.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 25
Back