- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Guclu kadin olucam derken mokunu cikartmak bu. Biraz embesil olup koca kisisinin uzerine yikilan hatunlar ne kadar huzurlu oysa ki...Bilmiyorum ki. Boşanırsam asla bir daha evlilik saçmalığına bulaşmayacağım için bekar bir anne olarak yaşamak nasıl olur kestiremiyorum. Sonra eşimin her gece oğlumuzu uyurken öpüp yatmasını, sabah işe gitmeden yine öpüp koklayıp gitmesini görünce vicdan yapıyorum. Evet boşanınca hala oğlumun babası olmaya devam edecek ama her gün görmeyecek en nihayetinde.
Sonra maddi olarak hazır değilim. Muhtemelen ailem boşanma durumunda asla bekar bir anne olarak yalnız yaşamama onay vermeyecekleri için onları da karşıma alacağım. Babamın beni reddetme ihtimali de çok yüksek :) öte yandan boşanmamızdan deli gibi korkan sevgili kayınvalidem muhtemelen organ yetmezliğinden ölür. Bir de onun vicdan azabını çek.
Ben mutlu olur muyum hiç bilmiyorum. O kadar yoruldum ki şu son birkaç yılda, mutluluk beklentim de yok aslında. Huzur istiyorum sadece.
Bosanmaya da hazir degilsin anlasilan. Bi kafam rahatlasin diyosun ama sonrasinda cikacak sorunlar daha cok bas agritir mi kestiremedginden yuvarlanmaca... tabi pesinden cocugu babasindan ayirma kaygisi geliyor. Ayni evde yasamakla haftada bir gorusmek kiyaslanamaz tabiki...
Sen bence son aldigin karari dene bir de. Su an bende cozum surecinde bu secenegi degerlendiriyorum:) hicbiseye bulasma soyle bi ne hali varsa gorsun. omuzlarina iki gram yuklenince ne yapacak ona bak.
Paylasim konusuna gelince, eminim bir cok sey denemissindir, iclerinde en cok hangisiyle yol kat ettin?
Bu arada cift terapisi filan dusundunuz mu hic? Sanirim bizim gibi iliskilerde cozumler oluyor. Empati yetenegi vs gelisiyor. Aldatma siddet vs olmadigi surece daha kolay olabilir sanki toparlanmak. Benim de sonraki adimim o olur muhtemelen.