• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam babamla tanışacağı sırada

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.701
1.188
63
Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Sevgilim ile aileleri tanıştırma sürecine geldik.Haftaya babamla yemek yiyecektik,Sevgilim İşinden memnun değildi çok fazla sorun olmuş bugünlerde dayanamayacağım çıkacağım diyor.Uluslararası ilişkiler okumuş branş olmadığından çeşitli işlerde çalışmış ( banka - satın alma vs yaş 38 ) bir şekilde ekmeğini kazanmış o konuda güvenim tam ama tam babamla tanıştığı zaman işten çıktım istifa ettim diyecek :KK43: sabrederim bizimkiler da anlayış gösterir ama yine de erkeklerin de bir gurur meselesi oluyor.Sevgilim gurur yapıp da isteme-nişan erteleyelim vs derse diye üzülüyorum.Zaten hemen olmayacak 5-6 ay içinde bahara gibi diye aklımdan geçirdim ben ama Bu süreçte nasıl davranmam lazım bilmiyorum açıkçası :KK43:

Ps: Direkt evlenmeyin şeklinde yorumlar geliyor.Onlara yazacak cevabım yok maalesef

Ayrılın diyenler evliyse eşlerinin ve kendilerinin mesleklerini yazarsa daha adaletli bir konuşma olur

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Sevgilim ile aileleri tanıştırma sürecine geldik.Haftaya babamla yemek yiyecektik,Sevgilim İşinden memnun değildi çok fazla sorun olmuş bugünlerde dayanamayacağım çıkacağım diyor.Uluslararası ilişkiler okumuş branş olmadığından çeşitli işlerde çalışmış ( banka - satın alma vs yaş 38 ) bir şekilde ekmeğini kazanmış o konuda güvenim tam ama tam babamla tanıştığı zaman işten çıktım istifa ettim diyecek :KK43: sabrederim bizimkiler da anlayış gösterir ama yine de erkeklerin de bir gurur meselesi oluyor.Sevgilim gurur yapıp da isteme-nişan erteleyelim vs derse diye üzülüyorum.Zaten hemen olmayacak 5-6 ay içinde bahara gibi diye aklımdan geçirdim ben ama Bu süreçte nasıl davranmam lazım bilmiyorum açıkçası :KK43:
38 yaşında daha sabit mesleğini oturtamamış adamla evlenmeyin zaten yahu.

İşiniz var mi?
Çocuk istiyor musunuz?
İşiniz varsa bir şey olmaz, çocuk istemiyorsaniz yine sorun değil tanıştırın ama öteki türlü bu adamdan cidden bir şey olmaz iyi düşünün red flag!

Senin bir şey yapmana gerek yok arkadaşım.

Adam zaten genç değilmiş.
38 yaşındaki adam da boşta kalmak istemez.

Aile tanışması sırasında emin ol bir kız bile “iş arıyorum” demek istemez. Herkes çalışmak ister. Erkek arkadaşın da işini gücünü ayarlar elbet.

Sizin yaşınız kaç peki?
İş güç önemli konular elbette ama aranızda yaş farkı varsa, bu ileride daha büyük sorunlar yaratabiliyor.
Babanızın da bu konuya çok sıcak bakmayacağını düşünüyorum. Elbette ki baba olarak, sizden yana olacak ama siz onun tavrını önyargı sanabilirsiniz çünkü sevgilinizin olumsuz bir imajda gösterilmesi sizi rahatsız edecektir.
Babanızın tavrını analiz edin derim, onun hislerine de güvenin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,

Yeni bir iş bulmadan çıkma düşüncesi garipmiş. Genelde insanlar yeni iş arayışına girer, yeni işi bulunca mevcut işinden çıkar kendisini sağlamak için.

Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,

Ps: Direkt evlenmeyin şeklinde yorumlar geliyor.Onlara yazacak cevabım yok maalesef
Evlenmeyin yorumlarına verecek cevabınız yok ise işsizken evlenin erkek arkadaşınızla. Sonra gelip burada yeni konu açmayın ama ayrılsam mı diye.

Baya kötü durumda hastanede çalışıyor
Yani bayağı kötü durumda ama iki hafta daha çalışamayacak kadar mı?
Babanla tanışması önemli bir an, yalan da söylememesi için çalışsın işte on gün daha. Babana o işi anlatır,sonra değiştirdiğini söylersiniz yenisini bulunca.
Bu kadar buyutecek ne var anlamıyorum,bunca sene çalışmış Ayni yerde, birkaç hafta daha mı çalışamıyor?

Siz evli misiniz ? Sizin ve eşinizin mesleği nedir ?
Evli değilim,ikimizde yazılımcıyız. Fakat yeni araba ve bazı ihtiyaçlarımızı aldığımız için borç ödüyoruz. Borçlarımız bitmeden evlenmeyi düşünmüyoruz. Malum günümüzde şartlar belli,hayal aleminde yüzmemek lazım.

Baya kötü durumda hastanede çalışıyor
Körü körüne savunmak için konu açtıysan git tanıştır babanla? Derdin ne o zaman? Git evlen bize ne? 38 yaşında koskoca adamın daha elle tutulur kariyeri yok, evlen bak kocana canı sıkılıp her zora geldiğinde istifa ettiğinde. Senin hayatın bu o zaman neden sorun ediyorsun, babanın da sgk dökümü soracak hali yok söylersiniz yalanınızı geçersiniz. Sorunun yok şu anda o zaman?

Evliyim evet. İkimiz de kariyer sahibiyiz özel sektörde hatta da biz ne alaka? Konu sizsiniz
Tamam bizde özel sektördeyiz ben mimarım o da kariyer sahibi sadece işinden memnun değil.ben soruda ayrılayım diye sormuş muyum ? Konu benim sizde cevap yazdıysanız bende size sorabilirim.Demek ki aşırı güvenli ömür boyu garantili ve çok iyi işleriniz var ne güzel…Ve insanlara çok kolay ayrılın diyebilecek kadar da mutlu diye düşündüm merak ettim sadece.

Körü körüne savunmak için konu açtıysan git tanıştır babanla? Derdin ne o zaman? Git evlen bize ne? 38 yaşında koskoca adamın daha elle tutulur kariyeri yok, evlen bak kocana canı sıkılıp her zora geldiğinde istifa ettiğinde. Senin hayatın bu o zaman neden sorun ediyorsun, babanın da sgk dökümü soracak hali yok söylersiniz yalanınızı geçersiniz. Sorunun yok şu anda o zaman?
Hanfendi sizin sancınız niye ve kime ?

Back
X