• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksit Yapan Doktor Biliyor musunuz?

Selam cnm
benim kas üstü 225cc anatomik oldu. İki ay önce. Çok da memnunum. 4 yada 6 taksit yapıyorlardı.
Ben de uzun zaman araştırdım bi cesaret gittim. Hayatımın en doğru kararı diyebilirim. Çok da rahat bi ameliyat oldu. Hiç korkma bence. Gözünü odada kapayıp odada açıyosun. Personel süper ilgileniyo. 3 - 5 gün sonra bilemedin en geç iki haftaya her seyi unutuyosun.
Ben herkese tavsiye ederim dogrusu:asigim:

aynen ben de kas üstü 225 cc anatomik. ve sanırım aynı doktorun hastasınıyız :) benim 10 gün oldu. 5 gün işe gittim. ki bankada, şubede çalışıyorum, düşünün yani! hastaneden de doktorumdan da çok memnun kaldım. ben de tavsiye ediyorum.

Kızlar Boğaziçi Tıp Merkezinde oldum ameliyatımı. Fiyatları çok uygun.
3000 - 3500 TL fiyat veriyorlar. Yalnızca estetik yapılan bi hastane olduğu için ücretleri çok uygun. Kredi kartına taksit yapılıyor fakat az biraz vade farkı alıyorlar ama 100 - 200 TL falan yansıyor fiyata. O zaman bile diğer doktoların verdiği fiyat kadar olmuyo rakam. Ben çok memnun kaldım. Benim doktorum bayandı. Yalnızca cumartesi günleri geliyor. Beşiktaş'ta gidip ücretsiz görüşebilirsiniz
Sevgiler...

serce82 doktorun kimdi?

boğaziçi tıp merkezinde hangi doktora ameliyat oldunuz, ben çok kararsızım boğaziçi tıp merkezi hakkında.herkes başka doktorları metediyor boğaziçi ile ilgili yoğun bir övgü duymadım.ama fiyatlar daha uygun diye aklımı çeliyor.

Back
X