Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Bir süredir taksi şoförü olan biriyle birlikteyim, bilenleriniz vardır. Birkaç konu açmıştım 'ayrı dünyaların insanı' olduğumuzu düşündüğüme dair.

Kafa dinlemek istediğimi söyledim ve ara verdik. Bu süre zarfında ortak bir tanıdığımız vefat etti. Bu sebeple annem ona mesaj attı. Defnettiniz mi, ailesine yapabileceğimiz bir şey var mı vs vs.
Sonra muhabbet etmişler. Annem ara verdiğimizi bilmediğinden 'Meredith'le görüşüyor musunuz? Sesi bugün kötü geliyordu. Bir arar mısın ya da yazar mısın benim söylediğimi söylemeden.' demiş. O da 'Ben ona kırgınım. Boş durmuyor' deyip, geçen gün dışarıda çoğunlukla erkek arkadaşlarımdan oluşan ortamdaki bir hikayeyi anneme ekran görüntüsü atmış. Demek ki hikayemi nedenini anlamadığım bir şekilde ekran görüntüsü almış. Üzmüyorum onu, bir gün sizinle tanışırız umarım demiş.
Bana bile atmadığı balık tutarken ve odun kırarkenki fotoğraflarını anneme göndermiş.

Akşamdan beri düşünüyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir türlü makul bir cevap bulamadım. İçime fazlasıyla dert oldu. Deneyimli KK hatunlarına danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Annenizin o çekici fotoğrafları görünce bu damadı kaçırma, gidin barışın diye size baskı yapmasını istemiş olabilir 😅
İçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/

Eski konularınızı bilmiyorum o yüzden belki yaptığım yorum çok havada veya alakasız kalacak. Ama annenize sizden için kırgınım demesi, sizin ekran görüntünüzü atması veya kendi fotoğraflarını atması bana garip geldi. Mağduru oynuyor gibi :) siz daha iyi bilirsiniz tabi ki
Annem de belki ileride sana karşı kullanmak için ekran görüntüsü almış olabilir dedi. Bak sen erkek arkadaşlarınla dışarı çıktın gibi gibi.

Akşamdan beri düşünüyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir türlü makul bir cevap bulamadım
Erkekli arkadas grubunda sizi kıskanmıs belli ki.Ss almis incelemis?annenize de ss i atarak sikayet etmis gibi sanki..kendi fotolarini atmasina ne desem bilemedim ama " hey yavrum hey ne anasinin gözü delikanliyi kacirdi" mı diye düsünsün istedi nedir:KK70:

Erkekli arkadas grubunda sizi kıskanmıs belli ki.Ss almis incelemis?annenize de ss i atarak sikayet etmis gibi sanki..kendi fotolarini atmasina ne desem bilemedim ama " hey yavrum hey ne anasinin gözü delikanliyi kacirdi" mı diye düsünsün istedi nedir:KK70:
Ay bi de fotolar da şimdiye kadarki en çirkin fotolarıydı. 15 yaş daha yaşlı görünüyordu :KK70:

Aileniz istemiyordu bu adamı yanlış mı hatırlıyorum, ya da aileme uygun bir aday değil demiştiniz.

Annem de belki ileride sana karşı kullanmak için ekran görüntüsü almış olabilir dedi. Bak sen erkek arkadaşlarınla dışarı çıktın gibi gibi.

Ya özür dilerim ama merak edil biraz eski konularınıza göz attım. Apayrı dünyaların insanı gibisiniz 🙈 birkaç sey okuyunca ben de ayni fikirde oldum kesinlikle sizi annenize karşı hayırsız gösteriyor. İleride size karsı da kullanır kesin "ben evde oturup anneciğinle konuşurken sen buralardaydın bak" gibisinden. Kendi fotoğraflarını da müstakbel ex kayınvalidesine "ben o takıldığı adamlardan daha iyiyim" amacıyla mı göndermiş acaba? 🙈 yani normalde o yaşta birinin yapacağı bir iş değil gibi ama farklı bir arkadas sanırım kendisi 😊

X