• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma Tırmak Hakkinda Genel Bilgi Verebilirmisiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi *can*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kullandım önceden ama memnun kalmadım.bence tırnaklarına protez yaptır hem çok doğal duruyor.Ben takma tırnak sevmiyorum düşüceklermiş gibi geliyo tırnaklarımdan ellerimi kullanamıyorum düşücekler diye

mrb lar kızlar, geçen hafta arkadaşımın yanına gitmiştim,tırnak yeme alışkanlığı vardı önceden ama tırnaklarını bir gördüm bayıldım meğerse takma tırnakmış, normalde takma tırnaklar çok yapay durur hemen belli olur ama bu asla öyle değildi..watsons mağazalarından temin edebilirsiniz bulunduğunuz şehirde varsa,ark.ım ordan almış,markasını bilmiyorum malesef ama fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 28tl imiş..kısa kesim ve frech liydi.üstüne oje sürebiliyosunuz ve istediğinizde ojeyide asetonla çıkarabiliyorsunuz ve tırnak bundan etkilenmiyor..kısa kesim olduğu içinde el hareketlerini engellemediğini söyledi arkadaşım, yaklaşık 1 hafta dayanıyormuş,çıkardıktan sonra fırçalıyorum tırnaklarımı, hiçbi zararını görmedim dedi..bilginizeeee

merhaba kizlar ))
ben kendim yapiyorum tirnaklarima protez denilen seyi :)

bir sürü asamasi var aslinda, zahmetli ve sabir isteyen bi is özellikle de kendi tirnaklarina uyguladiginda...

Arkadaşlar bu broadway marka tırnakların çokkullanışlı oldugunu söylüyorlar ve bende tırnak yeme alışkanlıgı basladı stresden falan galiba bu ürünü kullansam tırnaklarıma çok zarar verir mi sizce?
ınternetten sipariş vermeyi düşünüyorum

Back